stage Curaçao pizza eten

Betaalbaar buiten de deur eten tijdens je stage-tijd op Curaçao

Curaçao stroomt over van de plekjes waar je lekker uit eten kunt gaan. En dat is maar goed ook, want als student/stagiair heb je niet altijd zin en tijd om zelf te kokkerellen (of je bent er net zoals ik gewoon niet zo goed in). Je portemonnee zal het waarschijnlijk niet toelaten om iedere dag buiten de deur te eten tijdens je stage-tijd op Curaçao, maar gelukkig zijn er meerdere betaalbare plekjes waar je alsnog af en toe lekker én tegen een goede prijs uit eten kunt gaan. Voor jullie heb ik vijf van mijn favoriete plekjes op een rijtje gezet.

1- El Mexicano & Grill

Op Mambo Beach Boulevard heb je een aantal eettentjes bij elkaar. Mijn favoriet op Mambo Beach Boulevard is el Mexicano & Grill, deze zit op de bovenverdieping. Je kunt hier heel lekker Mexicaans eten tegen een goede prijs. Vooral de quesadillas zijn echt een aanrader.
El Mexicano & Grill – meer info

2- De Buren

Op het Wilhelminaplein in Willemstad zit onder andere eetcafé de buren. De buren heeft een hele uitgebreide kaart en je betaalt er helemaal niet veel voor de gerechten. Op het Wilhelminaplein is er vaak live muziek, dus het sfeertje is er zeker gezellig. Vergeet ook niet om een cocktail te scoren, want die zijn echt yummie!
De Buren – meer info

3- City Beach 88

City Beach 88 is een stadsstrand in Pietermaai. Je kunt er loungen op een van de (gratis) strandstoelen en daarbij kun je er heerlijke pizza’s scoren. Vooral de ‘pizza roulette’ kan ik aanraden. Je bestelt je favoriete pizza, krijgt 50% korting, maar dan is één van de pizzapunten wel super spicy gemaakt. Je weet van te voren niet welke punt het is.
Heel leuk om je huisgenootjes uit te dagen om een pizza met je te delen en dan is het maar afwachten wie de spicy punt pakt!
> City Beach 88 – meer info
pizza belgium 1

4- Madero

Bij Madero op Mambo Beach Boulevard is het op maandag ‘ladiesnight’. Dat houdt in dat wanneer je als vrouw een gerecht besteld, je vriendin er eentje gratis krijgt. Goede deal voor de vrouwelijke stagiaires onder ons! 🙂
> Madero – meer info

5- BBQ Express

Verder zie je op Curaçao overal langs de weg de typische mobiele snackbars, ook wel ‘truki pan’ genoemd. Mijn favoriet is die langs de Caracasbaaiweg: BBQ Express. Deze foodtruck is geopend van 21:00 tot een uur of 2:00/3:00. Perfect voor een late night snack dus.
> BBQ Express – meer info

Lees ook zeker even dit artikel voor meer informatie over restaurants op Curaçao.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *