Klein en Sunset BlueFinn special price-1600x900

Excursie

Sunset Trip

Sunset trip Breeze Curacao

Deze Sunset Trip met luxe catamaran is een heerlijke afsluiting van de dag. Een schitterende trip van 2,5 uur waarbij je vanaf de catamaran de de zon in zee zult zien zakken. Comfortabel met alle ruimte op de boot en uiteraard voorzien van een drankje & een hapje. Romantisch genieten!

Sunset Trip Meer lezen »

Fuikdag 2025

Fuikdag 2024 | Hier is het feestje!

Fuikdag, een begrip bij veel jongeren die ooit wel eens rond Oud & Nieuw op Curacao zijn geweest. Een mooi jaarlijks feest waar echt iedereen bij wil zijn. Nu kan dit ook voor jou!

Fuikdag 2025 Meer lezen »

Harley Davidson Tour

harley curacao tour

Hoe vet is het om op een Harley Davidson te kunnen rijden en tegelijkertijd Curacao ontdekken. Doe deze mooie eilandtour met een echte Harley Davidson! Rijden op een Harley Davidson Iedereen wilt het wel een keer hebben gedaan, rijden op een Harley Davidson. Met deze tour heb jij de kans om deze ervaring een keer

Harley Davidson Tour Meer lezen »

Onderzeeër Tour

onderzeeer curacao substation submarine

Dit is echt uniek, nergens ter wereld kun je dit doen: met een echte onderzeeër ga je een tour maken tot 137 of zelfs 200 mtr. diep. Bekijk scheepswrakken en schitterende biodiversiteit. Je ontdekt vissen die je nog nooit gezien hebt.

Onderzeeër Tour Meer lezen »

ZUP Boarding

ZUP board Curacao

ZUP Boarding is voor de echte waterrat. En is geschikt voor het hele gezin. Lekker op het Spaanse Water achter de speedboat door de golven. En na een beetje oefenen kan iedereen het! Lekker boarden ZUP Boarden in het Spaanse Water is een leuke watersportactiviteit voor het hele gezin (vanaf 6 jr. oud) en voor

ZUP Boarding Meer lezen »

Klein Curacao | BlueFinn2

apache catamaran bluefinn klein curacao

BlueFinn2; de mooiste, nieuwste en grootste catamaran van Curacao! De ‘grote broer’ van de zeer populaire BlueFinn catamaran, dus ook top catering, professionele en gezellige crew en heerlijk genieten op Klein Curacao. Klein Curacao met de BlueFinn2 catamaran Met de BlueFinn2, de grootste catamaran van Curacao beleef je de meest authentieke dagtocht naar Klein Curacao.

Klein Curacao | BlueFinn2 Meer lezen »

Local Food Walk

local food walk curacao otrobanda

De Curacaose keuken kent een rijke historie met invloeden van over de hele wereld. Veel gerechten worden nog volgens eeuwenoud familierecept gemaakt. En terecht, het is smullen! Ontdek de authentiek culinair Curacao tijdens de Local Food Walk.

Local Food Walk Meer lezen »

Suppen

Suppen curacao

Suppen is toch wel dé nieuwe rage onder de watersporten. Heerlijk ontspannen wat rondpeddelen (Stand Up Paddling) en tegelijk de mooie natuur van Curaçao ontdekken. Ga mee op deze unieke tour door de mangroves van het Spaanse Water.

Suppen Meer lezen »