Kerstdiner Curacao 2023 restaurants

Kerstdiner op Curacao

Kerst is op Curacao de allerdrukste tijd van het jaar met toeristen. En uiteraard gaan ook veel inwoners van Curacao met de kerst lekker uit eten. Vandaar dat veel restaurants extra uitpakken. Zie hier de restaurants met de lekkerste kerstdiners.

Uit eten op Curacao rond kerst

Met december in zicht komen de kerstdagen er weer aan. De kerstversieringen worden uit de kast gehaald en Curaçao verandert langzaam in een eiland met overal lichtjes, nog meer gezelligheid en nog meer feestjes. Niet alleen het (toeristisch) centrum van de stad is mooi verlicht (Pontjesbrug en Wilhelminaplein), maar ook in de woonwijken staan veel huizen er weer mooi verlicht bij.
Kerstmarkten worden volop aangekondigd en er moet serieus nagedacht worden over cadeaus onder de boom. Maar wat misschien nog wel belangrijker is, is nadenken over waar je deze kerst wil eten. Er zijn zoveel goede opties, dat wij er alvast een aantal op een rijtje hebben gezet.

kerst 2023 - Curacao kerstverlichting Wilhelminaplein letters
De kerstverlichting bij de CURACAO-letters op het Wilhelminaplein

Reserveer op tijd!

Omdat “iedereen” met kerst uit eten wilt, is het echt noodzaak om ruim van tevoren te reserveren. Sterker nog, veel restaurants werken met kerst alleen met reserveringen en hebben ze sowieso geen plek voor spontane inloop. Dus op de bonnefooi er op uit tijdens kerst om bij een gezellig restaurant zomaar naar binnen te stappen: vergeet het maar.

Extra luxe met kerst

Wil je voor het kerstdiner naar één van de toprestaurants op Curacao, dan zijn dit de opties.

Doe maar gewoon…

Ben je al die kerstdiners zat geworden, dan zijn dit twee heerlijke tips om op Tweede Kerstdag ‘gewoon’ even lekker met je handen te mogen eten.

Waar ga jij eten deze kerst?

De meeste restaurants kiezen voor kerstspecials naast de normale menukaart, maar er zijn ook restaurants waar een buffet geserveerd wordt. Veel keukens zijn nog volop bezig met het vaststellen van de kerstmenu’s om ervoor te zorgen dat jouw kerst onvergetelijk wordt. Al met al is het zeker aan te raden om alvast te reserveren als je tijdens de feestdagen uit eten wil. En onthoud, zolang je met fijn gezelschap bent heb je sowieso een mooie kerst.

Kerst 2023 Curacao Fort Nassau diner
Kerst 2023 Fort Nassau menu
Kerst 2023 Pirate Bay Curacao menu
Kerst 2023 Pirate Bay menu
Kerst 2023 Blues restaurant Curacao
Kerst 2023 Blues restaurant menu

Meer inspiratie nodig?

Wil je nog wat meer suggesties voor restaurants op Curacao? Kijk op onze restaurant-pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *