paardrijden op curacao

Paardenmeisjes op Curacao

Ik ben zelf geen paardenmeisje, nooit geweest ook. Ik had vroeger geen Penny agenda en er hing geen één paarden poster aan de muur van mijn (verder toch very girly) slaapkamer. Tot voor kort was de laatste keer dat ik op een paard had gezeten niet veel meer dan een vage herinnering aan Ponypark Slagharen. Tot voor kort…

Wanneer je op Curaçao woont en bezoek ontvangt, lig je net iets vaker op het strand dan normaal. Thuis koken komt even op een laag pitje te staan en je gaat wat vaker uit eten. En why not, je beklimt nog maar eens de Christoffelberg. En je bent te porren voor activiteiten die je anders misschien niet zo snel zou doen. Zoals paardrijden, bijvoorbeeld.

Als jij wel een paardenmeisje bent dan kan een zwemwandeling met Pippi’s Opvang niet ontbreken tijdens jouw vakantie op Curaçao. Geschikt voor het hele gezin!

Zwemmen met Paarden bij Pippi’s Opvang

Pippi’s Opvang, info@pippisopvang.com

Bij Pippi’s Opvang wonen niet alleen paarden maar ook honden, katten, schildpadden en ezels. De dieren zijn gered van een slecht verleden en kunnen hier op hun gemak oud worden of aansterken zodat ze uiteindelijk geadopteerd kunnen worden. Zij worden verzorgd door Tamara en een team van vrijwilligers. Naast de opvang is er hier een pension (Dierenoppas Curaçao) en een speelplaats voor kinderen (Pippi’s Ponyhof). Je kunt kiezen tussen een korte zwemwandeling naar het water waar je lekker gaat ronddobberen of zwemmen. De wandelingen zijn geschikt voor het hele gezin. Iedere maandag en vrijdag kun je deelnemen aan deze diervriendelijke activiteit (vergeet niet vooraf te reserveren!), andere dagen zijn mogelijk op aanvraag.

Kosten: € 50 p.p., de opbrengst van de zwemwandeling komt geheel ten goede aan Pippi’s Opvang

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *