Vaderdag op Curaçao; 5x heerlijke restaurants

Hoewel Vaderdag misschien niet dezelfde aandacht geniet als Moederdag, wordt er op Curaçao dit jaar van alles georganiseerd om je vader/man/vriend een onvergetelijke dag te bezorgen. Onder het mom van ‘De liefde van de man gaat door de maag’ serveren restaurants op zondag 18 juni een speciaal Vaderdag-menu waar je met zijn tweetjes of met het hele gezin van kunt genieten. Hieronder vindt je vijf verschillende locaties die op vijf verschillende manieren helpen om ‘de man van je leven’ in het zonnetje te zetten!

Vaderdag bij Brakkeput Mei Mei

1- Muzikaal buffet bij Mei Mei
Brakkeput Mei Mei serveert een brunch- en dinerbuffet speciaal voor vaders (en gezinnen) die van vlees houden. Het lunchbuffet wordt geserveerd tussen 12:00 en 15:00. Het dinerbuffet wordt geserveerd tussen 18:00 en 23:00. Het buffet bestaat uit spareribs,chorizo, lomito, porkchop en chicken thighs van de houtskool grill. Daarnaast worden de volgende bijgerechten geserveerd: vissoep, aardappel gratin, “drunken banana’s”, corn on the cob, BBQ beans, aardappelsalade, gemengde salade, koolsla, witte rijst en stokbrood met kruidenboter. Als dessert kan gekozen worden uit brownie met ijs of huisgemaakte quesillo. Zowel tijdens de lunch als het diner is er gezellige live muziek verzorgd door Trio Ego, Tio Ekis, Trio Impacto & Streanan di Merengue.
Prijs is Nafl. 65 per persoon. Klik hier voor reserveringen, bel (+5999) 767-1500 of stuur een mail naar info@brakkeputmeimei.com

Vaderdag bij Scuba Lodge

2-
Buffet aan zee bij Scuba Lodge

Scuba Lodge serveert een ontbijt- en brunchbuffet voor het hele gezin. Het ontbijtbuffet wordt geserveerd tussen 08:00 en 10:30, het brunchbuffet wordt geserveerd van 11:00 tot 13:00. Het buffet bestaat uit diverse soorten brood en luxe broodjes (inclusief versgebakken croissants), finger sandwiches gevuld met diverse soorten hartig beleg, vleeswaren en kaassoorten, verschillende soorten beleg (inclusief pindakaas, chocolade pasta en jam), muesli, yoghurt en melk, een frisse fruitsalade, fruit smoothies, en fruit punch. Ook bereidt de chef een speciale aardappelsalade met bacon en truffel en is er een ‘English breakfast’ bestaande uit bacon en ontbijtworstjes, een egg station met o.a. gebakken en gekookte eieren, witte bonen in tomatensaus, gebakken tomaat en champignons, en verschillende sauzen. Onbeperkt koffie en thee is inbegrepen. Naast het restaurant is een klein speeltuintje waar de kleintjes zich prima kunnen vermaken.
De prijs voor volwassenen is Nafl. 45. Kinderen van 7 t/m 11 jaar betalen de halve prijs, en kinderen t/m 6 jaar eten gratis. Voor reserveringen kan je bellen met (+5999) 465-2575 of een email sturen naar restaurant@scubalodge.com.

Vaderdag bij Mood Beach

3-
Fijnproeven bij Mood Beach

Mood Beach viert Vaderdag met een whisky tasting (Flight to Scotland) en een rum tasting (Flight to the Caribbean). De whisky tasting bestaat uit 4 verschillende whisky’s; Talisker 10yr, Cardhu 12yr, Glenkinchie 12yr en Clynelish 14yr. De rum tasting bestaat uit Plantation Original Dark, Mount Gay XO, Diplomatico Exclusiva en Brugal 1888. Daarnaast worden er ook verschillende hapjes geserveerd. Tevens serveert Mood Beach om 6 uur ’s avonds een speciaal drie-gangen diner bestaande uit in passievrucht gemarineerde lionfish, in rum gemarineerde bavette (rundvlees), en witte chocolade brûlée met een krokante kletskop.
Zowel de whisky tasting als de rum tasting begint om 6 uur ’s avonds en kost Nafl. 60,- per persoon. Het driegangen diner kost Nafl. 85 per persoon. Voor reserveringen kan je bellen met (+5999) 517-2043.

Vaderdag bij Karakter Beach Club

4-
Rustig wakker worden bij Karakter

Nog een mooi plekje aan het water! Karakter in Coral Estate serveert tussen 09:00 en 11:00 een speciaal ontbijt voor Vaderdag. Het ontbijt bestaat uit een burger met gebakken ei, avocado en spek gemarineerd in Jack Daniels, yoghurt met banaan en munt, een croissant met huisgemaakte jam, pompoenmuffin, een brioche met tomaat, mozzarella en basilicum, een sandwich met ribeye en gegrilde groente, een ontbijtquiche met ui, lenteui en ham, koffie of thee met een “moustache” koekje, verse jus d’orange en een glas prosecco. Kinderen krijgen gratis poffertjes en fruit.
Prijs is Nafl. 75 per persoon. Klik hier voor reserveringen, bel (+5999) 864-2233 of stuur een mail naar reservations@karaktercuracao.com.

Vaderdag bij Avila Beach Resort

5- Spare ribs bij Avila Beach Hotel
Zijn spareribs zijn favoriete gerecht? Dan moet je bij Avila Beach Hotel zijn, het oudste operationele hotel op het eiland. Vanaf 6 uur ’s avonds vieren zij Vaderdag met all-you-can-eat spareribs in Blues Bar & Restaurant. Het restaurant staat letterlijk ‘op het water’ dus een spectaculair uitzicht op zee is gegarandeerd.
Prijs is Nafl. 39 per persoon. Bel (+5999) 461-4377 of stuur een mail naar fandb@avilabeachhotel.com voor reserveringen.

Waar ga jij Vaderdag vieren dit jaar?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *