tui dreamliner curacao

Vluchten gaan door!

TUI heeft vanmorgen bekend gemaakt dat sowieso de vluchten naar Curaçao komende zomer allemaal doorgaan, vanaf Schiphol. De vakantie naar Curaçao zal hier niet door geraakt worden.

TUI blijft deze zomer haar vluchten naar Aruba, Curaçao en Bonaire uitvoeren vanaf Schiphol. Dat meldt de luchtvaartmaatschappij aan de Nederlandse nieuwssite Curaçao.nu. Schiphol dwingt alle luchtvaartmaatschappijen om het aantal passagiers in de hoogseizoenmaanden juli en augustus fors te verminderen. Maar dat heeft geen gevolgen voor vluchten naar de Caribische eilanden.

TUI betreurt het besluit van Schiphol. Vakantiegangers weten niet zeker of hun vlucht doorgaat en vanaf welke luchthaven.

TUI zegt vandaag een groot deel van die onzekerheid weg te kunnen nemen. Het bedrijf annuleert TUI-vluchten niet, iedereen die al heeft geboekt kan op vakantie, zegt Petra Kok, woordvoerder van TUI Nederland.

Het overgrote deel van de vliegvakanties zal alsnog vertrekken vanuit Amsterdam, binnen de door Schiphol gestelde limieten. Voor dat deel van de reizigers die niet meer vanaf Schiphol mogen vertrekken, zet TUI vluchten in vanaf regionale luchthavens.

Naast vakanties met vluchten van TUI biedt het bedrijf ook pakketreizen aan met vluchten van Transavia, KLM en andere luchtvaartmaatschappijen. TUI zegt nog geen volledige en gedetailleerde informatie te hebben ontvangen en kan op dit moment niet inschatten wat de impact is van de wijzigingen die ze zullen doorvoeren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *