Welke voordelen bied onze nieuwsbrief voor jou?

Eens in zoveel tijd versturen wij een nieuwsbrief naar de mensen die zich daar voor hebben ingeschreven. Maar wat heb je nou eigenlijk aan onze nieuwsbrief? Dat zie je hieronder.

Excursies

Als je op vakantie gaat naar Curacao is het altijd leuk om een paar activiteiten te plannen met het gezin of je vrienden. Wij als grootste reseller van het eiland hebben diverse excursies voor je klaar staan. In elke nieuwsbrief komt wel een leuke excursie voorbij. Deze vermelden wij in de nieuwsbrief, omdat wij graag aan willen geven dat het belangrijk is om op tijd te boeken. Want wil je een excursie boeken op het eiland, dan is die meestal al volgeboekt!

westkust tour kailani hidden gems 1920x1080 1 1

Tips

Ook geven wij in onze nieuwsbrief belangrijke tips voordat jij het vliegtuig in stapt naar Curaçao! Zo zijn er bijvoorbeeld stappen die je moet ondergaan voordat je op reis gaat naar Curaçao. Wist jij bijvoorbeeld dat je een DI Card moet invullen voordat je het vliegtuig in stapt richting Curaçao

Accommodaties

Zit jij nou ook altijd in de knoop met welke accommodatie je gaat boeken om te verblijven? Wij helpen je graag met het maken van deze keuze, in onze nieuwsbrief verwerken wij ook de beste accommodaties die op het eiland te vinden zijn. Wij hebben met deze accommodaties goede ervaringen en sluiten altijd goed aan op de wens van de klant.

Marriott Curacao strand

Win-acties

Het eiland Curaçao houd er van om mensen te verwennen, maar wij ook! Het kan dus zomaar zijn dat in de nieuwsbrief een win-actie aangekondigd word, om bijvoorbeeld een te gekke excursie te winnen. In deze nieuwsbrief staat dan ook gelijk hoe je deze win-actie kan winnen. Nog een reden om jezelf in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Evenementen

Er zijn genoeg leuke evenementen op Curaçao die je kan bezoeken. Om die dus niet te missen is het handig om jezelf in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zo weet je zeker dat je geen evenement mist tijdens je verblijf!

Evenementen op Curacao zijn leuk!

Aankondiging Seminar

Wij als NaarCuracao.com vinden het belangrijk als je wilt verhuizen naar Curaçao dat je precies alle belangrijke punten op een rijtje hebt! Wij helpen jou daarmee door middel van een seminar die wij een paar keer per jaar geven op een externe locatie ergens in het land. Samen met allerlei partijen krijg je uitleg waar je rekening mee moet houden, wat je nodig hebt. En zeker niet te vergeten wat je allemaal moet regelen om te mogen verhuizen.

Voordelig vliegen

Zo goedkoop mogelijk vliegen dat wilt iedereen natuurlijk! Wij geven je in onze nieuwsbrief een seintje wanneer de KLM Werelddeal weken of de TUI Ticket Sale eraan komen . Zo weet jij precies wanneer je een vliegticket kan boeken om geld te besparen.

TUI vliegticket Curacao goedkoop

Restaurants

In onze nieuwsbrief kan het ook zomaar zijn dat wij een lekker restaurant vermelden met goede reviews. Je hoeft dan niet heel het internet af te zoeken voor een goed restaurant, maar die selecteren wij gewoon voor jou. Schrijf het restaurant natuurlijk wel eventjes op als je later dat jaar pas richting Curaçao gaat zodat je het restaurant niet vergeet.