mood beach 1

Top 3 Niet-te-missen Restaurants met Uitzicht op Zee

Wanneer je op vakantie gaat is het heerlijk om even een paar dagen niet te hoeven nadenken over wat je ‘s avonds op tafel gaat toveren. Je kunt immers iedere dag een ander restaurant bezoeken. Wat is er nu lekkerder dan genieten van lokale specialiteiten, unieke plekjes en, als het even kan, uitzicht op zee? Mocht je binnenkort naar Curaçao vliegen en graag uiteten gaan, dan komt dit lijstje met restaurants met zeezicht beslist van pas!

Scuba Lodge Restaurant (Pietermaai)

Pietermaai 104, www.scubalodge.com, +5999 465-2575, dagelijks geopend van 7:30 uur ‘s ochtends tot laat in de avond.
Als je dacht dat de voorzijde van Scuba Lodge Instagram-worthy was, dan moet je zeker eens doorlopen naar achteren. Hier vindt je een verborgen pareltje… een knus en kleurrijk restaurant aan zee met een lekkere loungehoek en sfeervolle fakkels. Het uitzicht over zee is geweldig en vaak zie je in de verte de cruise schepen liggen. Er hangt een relaxte sfeer en je krijgt er direct een flinke dosis vakantiegevoel! De menukaart van Scuba Lodge biedt ook opties voor vegetariërs en veganisten. Er is een klein speeltuintje voor kinderen. Klik hier voor de menukaart.

Restaurants - Scuba Lodge Restaurant
(Foto: Readysetjetset)

Koraal Rooftop Terrace (Banda Abou)

Coral Estate, Rif St Marie, www.koraalcuracao.com, +599 9 735-2884, dagelijks geopend van 10:00 uur ’s ochtends tot 10:00 uur ’s avonds.
Koraal is een aanrader wanneer je een dagje aan het zwembad wilt hangen, lekker wilt eten en drinken, en bovenal wilt genieten van een prachtig uitzicht op zee. Koraal is gelegen op het dak van Restaurant Karakter op Coral Estate. Zij hebben een prachtige infinity pool en een fijn restaurant. Toegang tot het zwembad is ANG 20 / $12 per persoon maar is gratis wanneer je minimaal ANG 50 / $28 per persoon spendeert in het restaurant. Klik hier voor de menukaart.

Restaurants - Koraal
(Foto: Koraal)

Mood Beach

Bapor Kibrá (naast Cabana), www.moodbeachcuracao.com, +599 9 465 1200, dagelijks geopend van 9:00 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds.
Nog zo’n heerlijk plekje met prachtig uitzicht over zee! Zin in een chique bohemien sfeertje? Dan is het bij Mood Beach prima vertoeven. Je kunt hier de hele dag relaxen op een strandbed, lekker lunchen of dineren en genieten van de luxe aankleding. Mood Beach is gelegen aan de Mambo Beach Boulevard, toegang tot het strand is ANG 6,00 per persoon. Klik hier voor de menukaart.

Restaurants - Mood Beach
(Foto: Mood Beach)

Wat zijn jouw favoriete restaurants in Curaçao? Laat het ons weten in een reactie op de website of op Facebook. We zijn benieuwd! Of bekijk ons uitgebreide overzicht van restaurants op Curaçao.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *