pasen easter curacao

3x Fijne Plekken voor een Ontbijt of Brunch met Pasen

Mocht je volgend weekend op Curaçao zijn dan heb je de kans om Pasen te vieren op een tropisch eiland. Wees niet bang, ook hier komt de Paashaas langs en er wordt door verschillende restaurant speciale Paasonbijt en -brunch menu’s geserveerd. Waar ga jij je eitje eten?

Pasen bij Scuba Lodge Restaurant

Pietermaai 104, restaurant@scubalodge.com, (+5999) 465-2575, meer info
Bij Scuba Lodge kan je zowel op zondag 21 april als maandag 22 april tussen 8 en 10 uur ‘s ochtends genieten van een heerlijk ontbijtplankje. Het plankje bestaat uit verschillende soorten brood en luxe broodjes, kaas- en vleeswaren, zoet en hartig beleg, yoghurt met muesli, vers fruit, een eitje (uiteraard!), verse sinaasappelsap en onbeperkt koffie of thee.

Vervolgens kan je tussen half elf ‘s ochtends en half 1 ‘s middags smikkelen van een speciaal Paas brunchplankje. Deze bestaat o.a. uit een gegratineerd ei met avocado en bacon, een Caribbean spread met zalm en witvis, Paasbrood, foccacia brood en croissants, een frisse citrus yoghurt met fruit en granola, kaas en vleeswaren, en meer lekkere items. Kinderen kunnen om 8:45 uur en 11:15 uur ‘s ochtends paaseieren schilderen en paaseieren zoeken. Ook kunnen zij in het speeltuintje naast het restaurant spelen terwijl jij geniet van je ontbijt- of brunchplank.

Kosten ontbijt: Nafl. 32,- voor volwassenen, Nafl. 16,- voor kinderen t/m 11 jaar.
Kosten brunch: Nafl. 38,- voor volwassenen, Nafl. 19,- voor kinderen t/m 11 jaar.

Pasen bij Bliss at Ananda

Villapark Fontein B77 (de weg naar Cas Abao), info@ananda.cw, (+5999) 561-2227, meer info
Het is misschien even een stukje rijden, maar dan heb je ook wat. Bij Bliss at Ananda kan je op zondag 21 april genieten van een paasbrunch. Tijdens 10 uur ’s ochtends en 3 uur ’s middags wordt hier een koud en warm buffet geserveerd. En er is ook een speciaal nagerecht. Neem je strandspullen mee zodat jullie na de brunch heerlijk kunnen uitbuiken bij Cas Abao of een ander strandje in Westpunt.

Kosten zijn Nafl. 69,- voor volwassenen, Nafl. 29,- voor kinderen vanaf 3 t/m 10 jaar en kinderen tot 3 jaar eten gratis.

Santa Barbara Beach & Golf Resort

Santa Barbara Plantation, mklooster@sbrcuracao.com, (+5999) 840-4131, meer info 
Op zondag 21 april kan je uitgebreid brunchen in de Arawak Ballroom van het Santa Barbara Beach & Golf Resort. Tussen 11:00 uur ‘s ochtends en drie uur ‘s middags serveert het team een luxe brunch. De Lokono Ballroom wordt speciaal voor Pasen omgetoverd tot een kids corner. Ook zal er entertainment zijn al waren details op het moment van publicatie nog niet bekend.

Kosten zijn Nafl. 113,50 voor volwassenen en Nafl. 66,75 voor kinderen.

Waar ga jij dit jaar ontbijten of brunchen met Pasen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *