Babysitter Curaçao oppas tijdens je vakantie

Oppas op Curaçao

Hoe lekker is het om met je jonge gezin naar Curaçao op vakantie te gaan. Heerlijk genieten met de kleine kinderen op het strand en in het zwembad. Maar ja… als jonge ouders wil je eigenlijk toch ook graag wel een avondje met z’n tweetjes op stap. Dat kan! Regel een betrouwbare oppas voor de kinderen en maak je op voor een romantische avondje met je partner!

Op vakantie als jong gezin

Hoeveel je als ouder ook van je kinderen houdt, zo af en toe wil je echt even quality time met alleen je partner. Gewoon lekker rustig van je eten genieten in dat luxe restaurant, zonder dat je continu de kinderen naast je in de gaten moet houden waardoor je eigen eten koud wordt. Niet voor niets is Curaçao óók een top-bestemming voor romantiek, dus het zou zonde zijn als je die ervaring aan je voorbij moet laten schieten, toch?

Betrouwbare oppas op Curaçao

Maar om er met z’n tweetjes op uit te kunnen, moet je natuurlijk wel eerst een betrouwbare oppas op Curaçao vinden. En waar vind je die? Soms kan het via je accommodatie, maar regelmatig zijn dat oudere babysitters die niet echt een klik met je kinderen zullen hebben. En als jij een heerlijk avondje voor de boeg hebt, dan mogen je kinderen het toch ook wel leuk hebben? Dat kan!

Jonge oppas met ervaring

Oppas op Curaçao babysitter, Kyrzah

Dit is Kyrzah. Kyrzah is 20 jaar oud en dol op kinderen. Ondanks haar jonge leeftijd heeft ze al redelijk wat ervaring in de kinderopvang op Curaçao:

  • Een jaar gewerkt als kinderleidster op een peuterschool, vooral gewerkt met kleintjes van 9 maanden tot 2 jaar oud.
  • Als bijbaantje gewerkt bij speelschool Mama Winnie met kinderen van 3 t/m 8 jaar oud.
  • Al enkele jaren ervaring als babysitter bij mensen thuis, met kinderen van 0 t/m 10 jaar oud.

Kyrzah is dus wat je noemt echt een ervaren jonge oppas op Curaçao! Én in bezit van een Bewijs van Goed Gedrag, dus er komt echt een professional op je kinderen passen.

Babysitter met eigen auto

Een groot voordeel van Kyrah als oppas is dat ze al eigen auto heeft. Veel oppas-dames op Curaçao reizen met het openbaar vervoer (de taxibusjes), waardoor je nooit met zekerheid weet hoe laat ze voor de deur staan. Je zal niet de eerste zijn waarbij je avondje uit in duigen valt omdat de oppas te laat op komt dagen. Dat risico loop je dus niet met Kyrzah.

Beschikbaarheid

Kyrzah is in principe elke dag beschikbaar als oppas. En het mooie is, ze beperkt haar werkgebied niet tot de wijk waar ze zelf woont. Dus of je nou in Jan Thiel zit of in Piscadera: je kunt Kyrzah bellen.

Kosten oppas Curaçao

Kyrzah rekent een fair tarief voor een avondje oppassen:

  • NAF 15,- per uur bij 1 of 2 kinderen, NAF 17,50 vanaf 3 kinderen.
  • Als startarief en bijdrage in de reiskosten rekent Kyrzah NAF 15,-
  • Kyrzah komt zelfs bij je langs als je buiten Willemstad zit (Bandabou), maar dan is het startarief NAF 20,-

indicatie wisselkoers: NAF 10,- is ongeveer € 5,-.

Kyrzah spreekt niet alleen vloeiend Nederlands en Papiaments, maar ook Engels en Spaans. En als kinderopvang-professional heeft Kyrzah voldoende collega’s die bij drukte haar bij kunnen staan. Dus je kunt Kyrzah ook bellen als je met familie of vrienden op Curaçao op vakantie bent en je hebt voor meerdere appartementen een oppas nodig.

Regel dus nu vast je oppas op Curaçao, zodat je ook tijd hebt om de romantische sfeer van Curaçao te ervaren!
> Stuur Kyrzah een mail.

Eerst meer weten over Kyrzah? Bekijk de Facebook-pagina van Kyrzah’s Babysitting Services.