Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
|
|
Top

Seminar Emigratie naar Curaçao

emigratie curacao seminar

In het kort

  • Eén middag met alle informatie voor je emigratie
  • Presentaties van experts en ervaringsdeskundigen
  • Kom in contact met mede-emigranten
  • Informele opzet, alle ruimte voor persoonlijke vragen
  • NIEUW: nu ook met extra sessie voor Ondernemers!
Je hebt gewikt en gewogen, alle plus- en minpunten tegen elkaar weggestreept. En toen de knoop doorgehakt: Ja, je gaat ervoor, Curaçao here I come! Maar … dan moet er ook wat geregeld gaan worden! Wij helpen je op weg tijdens het seminar 'Emigratie naar Curaçao'.

Emigratie naar Curaçao: alle info op een rij

Dream Living Curacao en NaarCuracao.com organiseren het seminar “Emigratie naar Curaçao”. Tijdens deze dag komt álle relevante informatie voorbij die je op weg helpt om je plannen vlekkeloos te laten verlopen. Hierbij zullen ook onze partners aanwezig zijn, die experts zijn op het gebieden als verhuizen, fiscale zaken en Papiamentse les.

Zaterdag 5 september 2020

Welke onderwerpen komen aan bod?

We hebben een bomvol programma. Het wordt een informele dag, maar wel met een serieuze insteek. Het is dus vooral bedoeld voor mensen die echt overwegen om naar Curaçao te emigreren, of al met de voorbereiding hiervoor bezig zijn. Aan de ene kant houden we het luchtig en is het een mooie gelegenheid om in contact te komen met ‘mede-emigranten’. Maar vooral zullen we allerlei praktisch bruikbare informatie met je delen, zoals:

Inschrijven op Curaçao

Wonen: huren of kopen?

De verhuizing

Werk vinden op Curaçao

Het onderwijs

Penshonado-regeling

Belastingen

Ondernemen

... en nog veel meer!

NIEUW: Extra sessie voor Ondernemers

Op veler verzoek zal het seminar deze keer voor het eerst uitgebreid worden met een extra sessie voor ondernemers. Voorafgaand aan het reguliere seminar doen we speciaal voor de mensen die op Curaçao willen gaan ondernemen een sessie van ongeveer 2 uur waarbij we allerlei extra informatie geven die relevant is als je mogelijk wilt gaan ondernemen op Curaçao.

Uiteraard is er ook voldoende ruimte om vragen te stellen en nodigen we je na afloop uit voor een Happy Hour om je plannen te delen met mede-emigranten.

Wat kost het?

Algemene seminar
Al voor vanaf 49,50 p.p. kun je deelnemen aan het seminar. Heel de middag is qua catering geregeld, koffie/thee/water/frisdrank (heel de middag), fruit & kleine snacks en een borrel na afloop. Heel de middag is dus verzorgd, zowel qua informatie als qua catering!

Seminar voor ondernemers
Wil je naast het reguliere seminar ook aanwezig zijn bij de sessie voor ondernemers, dan betaal je 89,50 p.p. (incl. BTW) voor heel de dag. Aangezien de ondernemers sessie al in de ochtend zal beginnen, wordt hierbij een lunch aangeboden (niet als je alleen het algemene seminar bezoekt).
Na aanmelding ontvang je een factuur, indien gewenst op bedrijfsnaam.

Wanneer en waar?

We hebben er voor gekozen om de seminars niet te groot op te zetten. Er is plek voor maximaal 30 deelnemers, waardoor er gedurende de dag voor iedereen de mogelijkheid is om persoonlijk vragen te stellen aan ons of onze partners.
Wanneer: Zaterdag 5 september 2020
Waar: Zaltbommel
Tijd: Het algemene seminar is van 12:30 tot ongeveer 18:00 (inloop vanaf 12:00). Meld je je ook aan voor de ondernemers-sessie, dan is de starttijd 10:00 (inloop vanaf 09:30); vanaf 12:30 volg je ook het algemene seminar.

Niet alleen maar droge feitjes

Het seminar is niet alleen maar droge feitjes over wat je moet regelen en hoe dat te doen, maar er is zeker ook aandacht voor tips van uit de ervaring en zal o.a. ook het verschil in cultuur tussen Curaçao en Nederland belicht worden.

Belangrijk wie je kent!

Op Curaçao is het van belang dat je mensen kent die je (zakelijk of privé) verder kunnen helpen. Het is dan ook elke keer tijdens een seminar leuk om te zien dat er eigenlijk al een ‘netwerkje’ ontstaat tijdens het seminar. Je hebt je eerste vrienden voor op Curaçao al gemaakt!

Is dit seminar iets voor mij?

Het seminar is met name bedoeld voor mensen die echt serieus overwegen om naar Curaçao te gaan. We zullen je dan ook niet gaan overhalen dat je absoluut naar Curaçao moet; die keuze heb je al gemaakt of je bent nog aan het oriënteren of Curaçao inderdaad de juiste keuze is om naar te emigreren.

Voor iedereen met serieuze plannen

We richten ons op iedereen die op Curaçao wil gaan wonen, ondernemen en/of investeren. Van singles die het avontuur op zoeken tot aan mensen die gebruik willen gaan maken van de Penshonado-regeling. Van jonge gezinnen die voor een sabbatical naar Curaçao gaan tot de ervaren ondernemer die volop business-mogelijkheden ziet in de Caribbean.

N.B.: Ondanks de informele opzet wordt het een pittige middag waarin we veel informatie zullen delen. Het seminar is dan ook niet geschikt voor kinderen onder de 16 jaar.

Aanmelden verplicht

Omdat er maar beperkt plek is, is vooraf aanmelden verplicht. Daarbij willen we graag vooraf een beetje weten wat jouw verhaal is met Curaçao, zodat we daar met onze informatie zoveel mogelijk op in kunnen spelen.

Aanmelden seminar

Dit seminar wordt georganiseerd door:

Dream Living Curaçao
NaarCuracao.com emigratie en vakantie

Deelnemende partners

smitsvandenbroek logo
Top Makelaar Curaçao
lets-go-curacao-logo
internationaal ambitieus logo