Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
|
|
Top

Seminar Emigreren naar Curaçao

emigratie curacao seminar

In het kort

  • Eén middag met alle informatie voor je emigratie
  • Presentaties van experts en ervaringsdeskundigen
  • Kom in contact met mede-emigranten
  • Informele opzet, alle ruimte voor persoonlijke vragen
  • Tarief € 89,50 p.p.
Je hebt gewikt en gewogen, alle plus- en minpunten tegen elkaar weggestreept. En toen de knoop doorgehakt: Ja, je gaat ervoor, Curaçao here I come! Maar … dan moet er ook wat geregeld gaan worden! Wij helpen je op weg tijdens het seminar 'Emigreren naar Curaçao'.

Zaterdag 17 december 2022

Emigratie naar Curaçao: alle info op een rij

Het seminar ‘Emigreren naar Curaçao’, is dé gelegenheid voor iedere toekomstige emigrant naar Curaçao om op één dag volledig geïnformeerd te worden over alles wat maar relevant is voor jouw avontuur. Hoe regel je de verhuizing? Waar ga je wonen? Heb je al school geregeld? Hoe zit het met de belastingen? En hoe gaat eigenlijk het administratieve traject rond de emigratie? Dat, en nog zoveel meer, komt allemaal aan bod bij het seminar.

Al sinds 2016 organiseert NaarCuracao.com dit seminar een paar keer per jaar en is het zeer succesvol gebleken. Het blijkt voor de deelnemers zeer waardevol om het seminar gevolgd te hebben. Niet alleen vanwege puur alle informatie die voorbij komt, maar ook:
– de kans om je persoonlijke vragen te bespreken met de experts
– de map die je meekrijgt, die voor velen het handboek blijkt voor heel het emigratie-traject
– de informele en leuke manier waarop je in contact komt met mede-emigranten, waarmee je gelijk al de liefde voor Curaçao kunt delen, en ook de spanning van het avontuur dat voor je ligt.

Welke onderwerpen komen aan bod?

We hebben een bomvol programma. Het wordt een informele dag, maar wel met een serieuze insteek. Het is bedoeld voor mensen die echt overwegen om te emigreren, of al met de voorbereiding hiervoor bezig zijn. Aan de ene kant houden we het luchtig en is het een mooie gelegenheid om in contact te komen met ‘mede-emigranten’. Maar vooral zullen we allerlei praktisch bruikbare informatie met je delen, zoals:

Inschrijven op Curaçao

Wonen: huren of kopen?

De verhuizing

Werk vinden op Curaçao

Het onderwijs

Penshonado-regeling

Belastingen

Ondernemen

... en nog veel meer!

Emigreren Curacao

Wanneer en waar?

Datum

Zaterdag 17 december 2022

Locatie

Van der Valk, Zaltbommel

Tijd

12:30 tot 18:00

Wat kost het?

Voor vanaf 89,50 p.p. kun je deelnemen aan het seminar. De middag is qua catering geregeld, koffie/thee/water/frisdrank, fruit & kleine snacks en ook nog een borrel na afloop. De middag is dus helemaal verzorgd, zowel qua informatie als qua catering!

Niet alleen maar droge feitjes

Het seminar is niet alleen maar droge feitjes over wat je moet regelen en hoe dat te doen, maar er is zeker ook aandacht voor tips uit de ervaring en zal o.a. ook het verschil in cultuur tussen Curaçao en Nederland belicht worden.

Belangrijk wie je kent!

Op Curaçao is het van belang dat je mensen kent die je (zakelijk of privé) verder kunnen helpen. Het is dan ook elke keer tijdens een seminar leuk om te zien dat er eigenlijk al een ‘netwerkje’ ontstaat tijdens het seminar. Je hebt je eerste kennissen voor op het eiland al gemaakt!

Is dit seminar iets voor mij?

Het seminar is met name bedoeld voor mensen die echt serieus overwegen om te emigreren naar Curacao. We zullen je dan ook niet gaan overhalen dat je absoluut het avontuur van een emigratie aan moet gaan; die keuze heb je al gemaakt of je bent nog aan het oriënteren of emigreren naar Curacao überhaupt voor jou de juiste stap is.

Voor iedereen met serieuze plannen

We richten ons op iedereen die op Curacao wil gaan wonen, ondernemen en/of investeren. Van singles die het avontuur op zoeken tot aan mensen die gebruik willen gaan maken van de Penshonado-regeling. Van jonge gezinnen die voor een sabbatical naar Curaçao gaan tot de ervaren ondernemer die volop business-mogelijkheden ziet in de Caribbean.

N.B.: Ondanks de informele opzet wordt het een pittige middag waarin we veel informatie zullen delen. Het seminar is dan ook niet geschikt voor kinderen onder de 16 jaar.

Aanmelden verplicht

Omdat dit seminar ruim van tevoren uitverkocht zal zijn, is vooraf aanmelden verplicht.

Graag meld ik me aan voor zaterdag 17 december: