Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
|
|
Top
NaarCuracao.com / Seminar: Emigratie naar Curaçao

Seminar "Emigratie naar Curaçao"

Curacao emigratie seminar
Je hebt gewikt en gewogen, de voor- en nadelen op een rijtje gezet en alle plus- en minpunten tegen elkaar weggestreept. En toen de knoop doorgehakt: Ja, het gaat gebeuren, je gaat ervoor, Curaçao here I come! Maar … dan moet er ook wat geregeld gaan worden! Wij helpen je op weg tijdens het seminar 'Emigratie naar Curaçao'.

Emigratie naar Curaçao: alle info op een rij

Dream Living Curacao en NaarCuracao.com organiseren het seminar “Emigratie naar Curaçao”. Tijdens deze middag komt álle relevante informatie voorbij die je op weg helpt om je plannen vlekkeloos te laten verlopen. Hierbij zullen ook onze partners aanwezig zijn, die experts zijn op het gebieden als verhuizen, fiscale zaken en Papiamentse les.

Welke onderwerpen komen aan bod?

We hebben een bomvol programma Het wordt een informele middag, maar wel met een serieuze insteek. Het is dus vooral bedoeld voor mensen die echt overwegen om naar Curaçao te emigreren, of al met de voorbereiding hiervoor bezig zijn. Aan de ene kant houden we het luchtig en is het een mooie gelegenheid om in contact te komen met ‘mede-emigranten’. Maar vooral zullen we allerlei praktisch bruikbare informatie met je delen, zoals:

Inschrijven op Curaçao

Wonen: huren of kopen?

De verhuizing

Werken vinden op Curaçao

Het onderwijs

Penshonado-regeling

Belastingen

Een bedrijf starten

... en nog veel meer!

Uiteraard is er ook voldoende ruimte om vragen te stellen en nodigen we je na afloop uit voor een informele borrel om je plannen te delen met mede-emigranten.

Wanneer, waar en wat kost het?

We hebben er voor gekozen om de seminars niet te groot op te zetten. Er is plek voor maximaal 40 deelnemers, waardoor er gedurende de middag voor iedereen de mogelijkheid is om persoonlijk vragen te stellen aan ons of onze partners.
Wanneer: Zaterdag 15 december 2018
Waar: Ridderkerk
Tijd: van 12:00 tot 18:00.
Tarief: Je betaalt slechts 59,95 p.p. voor 5 uur info én een gratis informele borrel na afloop om nader kennis te maken met mede-emigranten of om de aanwezige experts nog vragen te stellen. Inclusief koffie/thee + fruit/kleine snacks, exclusief lunch. Na aanmelding ontvang je een factuur, indien gewenst op bedrijfsnaam.

Niet alleen maar droge feitjes

Een mooi voorbeeld van praktische info voor dagelijkse toepassing op Curaçao zie je in de video, waarin Pascal van Internationaal Ambitieus verteld over het elkaar begroeten op Curaçao.

Is dit seminar iets voor mij?

Het seminar is met name bedoeld voor mensen die echt serieus overwegen om naar Curaçao te gaan. We zullen je dan ook niet gaan overhalen dat je absoluut naar Curaçao moet; die keuze heb je al gemaakt of je bent nog aan het oriënteren of Curaçao inderdaad de juiste keuze is om naar te emigreren.

Voor iedereen met serieuze plannen

We richten ons op iedereen die op Curaçao wil gaan wonen, ondernemen en/of investeren. Van singles die het avontuur op zoeken tot aan mensen die gebruik willen gaan maken van de Penshonado-regeling. Van jonge gezinnen die voor een sabbatical naar Curaçao gaan tot de ervaren ondernemer die volop business-mogelijkheden ziet in de Caribbean.

N.B.: Ondanks de informele opzet wordt het een pittige middag waarin we veel informatie zullen delen. Het seminar is dan ook niet geschikt voor kinderen onder de 16 jaar.

Aanmelden verplicht

Omdat er maar beperkt plek is, is vooraf aanmelden verplicht. Daarbij willen we graag vooraf een beetje weten wat jouw verhaal is met Curaçao, zodat we daar met onze informatie zoveel mogelijk op in kunnen spelen.

>> Meld je nu aan

Wie zijn wij?

De informatiemiddag is wordt georganiseerd door Dream Living Curacao (Jacqueline) en NaarCuracao.com (Mark).
Jacqueline heeft van 2012 tot 2016 op Curaçao gewoond, waar ze vele Nederlanders al geholpen heeft met de emigratie naar en het vinden van woonruimte op Curaçao (o.a. voor Defensie). Sinds zomer 2016 is Jacqueline weer terug in Nederland en helpt ze via haar bedrijf Dream Living Curacao mensen vanuit Nederland bij hun emigratie naar Curaçao.

Dream Living Curaçao

Mark heeft in 2013/2014 een jaartje op Curaçao gewoond, en heeft die ervaring gekoppeld met zijn passie voor internet. Omdat er nog weinig praktisch bruikbare informatie over emigratie naar Curaçao online te vinden was, heeft Mark het platform NaarCuracao.com opgezet, wat ondertussen is uitgegroeid tot de grootste website van Nederland over emigreren naar Curaçao.
Jacqueline en Mark delen een passie voor Curaçao en ze worden er ook altijd weer enthousiast van als ze anderen kunnen helpen hun droom van een verhuizing naar ‘dushi Korsou’ waar te maken.

NaarCuracao.com emigratie en vakantie

Onze partners bij dit seminar: