The Beach House Curaçao

Soms ben je gewoon even toe aan een écht luxe vakantie. 100% Zon-garantie, een schitterend appartement voorzien van alle luxe, direct aan het strand en uiteraard ook wel een strak zwembad erbij. Maar we blijven Hollanders, dus het moet allemaal wel betaalbaar blijven. Dat kan! Heb je wel eens van The Beach House op Curaçao gehoord?

The Beach House – Een luxe en relaxte vakantie

The Beach House Curacao heeft een schitterend zwermbad aan het strand

The Beach House is een mooi luxe appartementencomplex centraal op Curaçao: direct gelegen aan Mambo Beach, het populaire strand met het zachte witte zand en een zee die blauwer dan blauw is. The Beach House ligt naast Mambo Beach Boulevard, met diverse horeca en shops een populaire locatie voor zowel toeristen als locals. En dan heb je ook nog dé beachbars van Curaçao op maximaal 2 minuten lopen: Wet & Wild, Chill, Cabana Beach, Hemingway, etc. En een droom voor velen: je loopt binnen 5 minuten naar Seaquarium Beach waar je met dolfijnen kunt zwemmen.

The Beach House – 3 types appartementen

Deluxe Appartmenten

the beach house curacao deluxe woonkamer
 • 2 slaapkamers
 • 2 badkamers
 • volledig ingerichte keuken
 • ruim balkon
 • gedeeltelijk zeezicht

De standaard appartementen van The Beach House worden al ‘Deluxe’ genoemd, en dat is niet voor niets. De ruime appartementen zijn modern en stijlvol ingericht en voorzien van alle luxe. Mooie meubels, luxe lounge-set op het balkon, flatscreen tv: het ontbreekt je aan niets.

Volledig ingerichte keuken

Meestal zijn de keukentjes in vakantie-appartmenten waardeloos: klein en er ontbreekt van alles. Niet bij The Beach House. Je hebt een keuken met alles er op en er aan, waaronder een vaatwasser, een oven/magnetron en een nespresso-koffiemachine.

Twee slaapkamers

Uiteraard zijn ook de twee slaapkamers voorzien van de nodige luxe. De ene slaapkamer heeft een 2-persoons queen-size bed en een 2e tv. De andere slaapkamer heeft 2 éénpersoons-bedden (die je makkelijk tegen elkaar aan kunt schuiven tot een double-bed). De bedden zijn van het merk Swiss Sense, dus top-kwaliteit.

Deluxe Sea View Appartementen

 • 2 slaapkamers
 • 2 badkamers
 • Volledig ingerichte keuken
 • Ruim balkon met zeezicht
the beach house curacao sea view living room 350x197 1

Royal Sea View Appartementen

 • Gelegen op de bovenste verdieping
 • Schitterend, ruim balkon (25 m²)
 • Het mooiste uitzicht van heel Sea Aquarium Beach
 • 2 slaapkamers en 2 badkamers.
 • De Kingsize bedden zijn elektrisch verstelbaar
the beach house curacao royal deluxe woonkamer 350x197 1

Extra’s bij The Beach House

The Beach House is niet gewoon een appartementencomplex voor een doorsnee vakantie. De vriendelijke medewerkers zullen altijd proberen om uw vakantie zo relaxed mogelijk te laten verlopen, en ze helpen u waar maar mogelijk.

Extra mogelijkheden bij The Beach House

Een paar van de extra’s die The Beach House zo’n prettige accommodatie maken:

 • Welkomstpakket. Vrijwel altijd komen de vliegtuigen uit Nederland tegen het einde van de middag aan op Curaçao. Tegen de tijd dat je bent gesetteld bij je accommodatie, is het te laat om nog even uitgebreid boodschappen te doen. Bij The Beach House kun je een welkomstpakket bestellen voor de eerste avond en ontbijt, zodat je pas de volgende dag rustig op je gemak boodschappen hoeft te gaan doen.
 • Shuttle Service. Als je dan de volgende dag (of elk andere dag tijdens je vakantie) naar de supermarkt wilt voor boodschappen, dan heeft The Beach House geregeld dat je door een Shuttle Service van de supermarkt wordt opgehaald. Je kunt een uurtje shoppen, en dan wordt je met de boodschappen weer netjes “thuis” bij The Beach House gebracht.
 • Strandlakens. Dat scheelt weer enorm in de bagage die je mee moet nemen op vakantie in het vliegtuig: bij The Beach House kun je dagelijks gratis een schoon strandlaken halen om te gebruiken op je ligbedje bij het zwembad of het strand.
 • Babysitter Service. Even lekker een romantisch avondje uit met z’n tweetjes, zonder dat je om hoeft te kijken naar de kinderen? Dat kan! The Beach House biedt een Babysitter Service aan, door vriendelijke en betrouwbare babysitters.
 • Gratis wi-fi. Tegenwoordig voor velen erg belangrijk op vakantie: “Is er wifi?” Ja zeker, bij The Beach House mag je gratis gebruik maken van hun wi-fi netwerk door heel het pand.

Tevreden gasten

Beach House Curacao party night

De medewerkers van The Beach House zijn er trots op dat vrijwel alle gasten bijzonder tevreden zijn over hun verblijf bij The Beach House. Met alle reviews die ze krijgen, scoort The Beach House unaniem zeer goede cijfers:
Zoover: algemene score van 39 reviews: 9,4
TripAdvisor: 5 van de 5 mogelijke sterren (48 reviews), en daarmee al jarenlang een zekerheidje in de Tripadvisor Top 5 van accommodaties op Curaçao.
Google: 4,5 van de 5 sterren.
Expedia: een score van 4,4 op een maximum van 5, 100% van de 18 reviews beveelt The Beach House aan.

Boeken bij The Beach House: met of zonder vliegtickets?

Je kunt bij The Beach House je vakantie boeken met of zonder de vliegtickets erbij. Je hebt natuurlijk altijd vliegtickets nodig om er te komen vanuit Nederland, maar misschien heb je al goedkope vliegtickets gekocht en zoek je nu nog een accommodatie.
The Beach House heeft afspraken gemaakt met Nederlandse reisorganisaties waardoor je een hele scherpe deal hebt als je je verblijf boekt inclusief vliegtickets.

Wacht niet langer, boek nu die heerlijk ontspannen vakantie bij The Beach House Curaçao om in alle luxe even weer helemaal bij te komen!