reisgids curacao how to avoid the other tourists

Reisgids Curaçao – How to avoid the other tourists

Vrijwel elke reisgids over Curaçao is hetzelfde: een introductie over het eiland, mooie foto’s van de natuur, de unieke plekjes die je niet mag missen en de beste restaurants. Heb je er eentje gezien, dan heb je ze eigenlijk allemaal wel gezien. Maar dan ken je de “How To Avoid The Other Tourists – Curaçao” nog niet. Dit is dé reisgids die je moet hebben als je Curaçao op een andere manier wilt leren kennen.

How to Avoid the Other Tourists

How to Avoid the Other Tourists – Curaçao is een alternatieve en onafhankelijke reisgids van Curaçao die de minder bekende, maar zeker net zo mooie, bezienswaardigheden toont. Deze tour guide laat zien dat Curaçao zoveel meer is dan een eiland voor alleen een strandvakantie. Maar liefst 155 pagina’s vertellen je van alles over Curaçao wat je in de doorsnee reisgids niet zult lezen. En dat voor slechts 14,95!

Anders dan de standaard reisgidsen

How to Avoid The Other Tourists laat Curaçao op een unieke manier zien. Geen opsomming van de bekende toeristische attracties, zoals de meeste andere reisgidsen van Curaçao. Bij How to Avoid… krijg je wijk voor wijk een mooie beschrijving van wat er allemaal in die wijk te zien en te doen is. Je krijgt leuke wandelroutes en dagtrips als suggestie, waarmee je een goed beeld krijgt van het echte Curaçao.

Mooie illustraties

How to avoid… is een toegankelijk geschreven reisgids voor Curaçao. Wel Engelstalig. Dat is zeker geen probleem, ook niet als je maar beperkt Engels kent. Het leest lekker weg en wat ook leuk is, is dat de reisgids niet voorzien is van de bekende en overal gebruikte foto’s. How to Avoid … staat vol met mooie illustraties van allerlei gebieden en panden op Curaçao, wat er mede voor zorgt dat dit echt een unieke reisgids is met een originele kijk op Curaçao.

De makers

Het idee van How to Avoid the Other Tourists komt van Nina van der Weiden, die voor deze editie over Curaçao heeft samengewerkt met Annefleur Siebinga, een expert op het gebied van de voormalig Nederlandse Antillen. De vormgeving van de tour guide is verzorgd door Tjeerd Corjanus. In dezelfde reeks is ook verkrijgbaar How to Avoid The Other Tourists – Amsterdam.

Duidelijke kaartjes

Wat ik het grote pluspunt van How to Avoid the Other Tourists – Curaçao vind, is dat er zeer duidelijke gedetailleerde plattegronden in getekend staan per wijk. De belangrijkste locaties in die wijk staan op de kaart aangegeven en worden vervolgens in tekst beschreven. Ideaal voor als je lopend Curaçao wilt ontdekken, maar ook als je op zoek bent naar de restaurantjes in de buurt.

(Bijna) alleen online te koop

Deze unieke reisgids is alleen online te koop. Tenzij je in Amsterdam in de buurt bent van Athenaeum of Scheltema, want alleen daar ligt deze reisgids voor Curaçao ook in de fysieke winkels.
Al voor 14,95 heb je deze mooie tourguide in handen om zelf op pad te gaan in Curaçao en te ervaren dat Curaçao een vakantie-eiland is dat veel meer te bieden heeft dan alleen maar strand.
Bestel vandaag bij Bol.com (voor 23:00) en je hebt hem morgen al in huis om lekker weg te dromen bij hoe leuk je vakantie op Curaçao gaat worden.

Koop bij bol.com
> Bekijk andere reisgidsen over Curaçao