NaarCuracao.com logo

Is NaarCuracao.com betrouwbaar

We krijgen wel eens de vraag hoe betrouwbaar NaarCuracao.com is. Dat zijn we zeker! Lees hieronder waarom.

Grootste Curacao website van Nederland

NaarCuracao.com is de grootste website van Nederland voor emigratie & vakantie naar Curaçao. En dat word je uiteraard niet zomaar. We bieden veel informatie en dat wordt blijkbaar door de bezoekers volop gewaardeerd. Zo kregen we tijdens de corona-periode regelmatig te horen dat zelfs veel inwoners van Curaçao regelmatig op NaarCuracao.com keken voor corona-updates omdat wij de informatie actueel, volledig en praktisch bruikbaar weergeven. 50.000+ bezoekers per maand kunnen het toch niet verkeerd hebben?

Reviews NaarCuracao.com

We krijgen ook hele goede (maar dan ook echt hele goede!) reviews. Zowel bij Trustpilot als bij Google krijgen we vrijwel alleen maar 5 sterren met af en toe 4 sterren.

Reviews Trustpilot

reviews NaarCuracao.com via Trustpilot

Reviews Google

reviews NaarCuracao.com via Google

Kosteloos wijzigen & annuleren

Vrijwel alle tours die via NaarCuracao.com geboekt worden kun je zonder problemen tot 24 uur van tevoren kosteloos wijzigen of annuleren. We zullen mogelijk nog wel naar de reden vragen om eventueel een oplossing of alternatief aan te bieden, maar als dat niet wenselijk is voor jou dan zullen we de wijziging/annulering direct verwerken en -indien nodig- het geld terugstorten. Uitzondering hierop: bij privétrips en onze seminars is volledige restitutie afhankelijk van reeds gemaakte kosten.

Snelle klantenservice

Met medewerkers op Curaçao en in Nederland kun je bijna 24 uur per dag, 7 dagen in de week een snelle reactie van ons verwachten. Via Whatsapp of email kun je snel met ons in contact komen en helpen we jou bij jouw vraag over vakantie of emigratie naar Curaçao.

Privacyverklaring NaarCuracao.com

Wil je meer weten over hoe NaarCuracao.com omgaat met jouw gegevens, lees dan onze Privacyverklaring.

Algemene Voorwaarden NaarCuracao.com

Meer weten over onze Algemene Voorwaarden? Lees ze hier.

Klachten

We kunnen het bijna niet voorstellen, maar mocht je toch nog een klacht hebben dan horen we het graag. Graag jouw mail naar info@naarcuracao.com met zoveel mogelijk alle details er in vermeld en we komen er z.s.m. bij je op terug.