Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
|
|
Top

Naar Curaçao?!?

Vlak voor kerst begon het als geintje: Mijn vrouw zag op Facebook een oproepje of iemand interesse had in een vakantiebaan op Curaçao.  Ze las het berichtje voor, en eindigde met “Nou, zullen we?”. Ik reageerde nog op dit grapje met “Ja hoor, morgen naar Schiphol,” waarna we allebei een paar minuten stil waren.

Toen keken we elkaar nog eens aan, en zonder het te zeggen wisten we van elkaar waar we allebei aan dachten: Waarom doen we het niet echt? Waarom zouden we niet het avontuur aangaan en tijdelijk met ons gezin op een tropisch eiland gaan wonen?

Drie weken later zaten we in het vliegtuig naar Curaçao  voor een weekje rondkijken. We hadden de knoop doorgehakt om serieus de mogelijkheden te gaan onderzoeken om naar Curaçao te gaan. Leuk om dat avontuur te gaan ondernemen, maar met 3 kinderen (6, 3 en 2 jaar oud) lijkt het ons toch wel handig om niet helemaal onvoorbereid te vertrekken. We hopen een eerste antwoord te vinden op vragen als ‘Waar gaan we wonen?’ en ‘Waar gaat onze oudste naar school?’ Daarnaast hopen we nog allerlei tips te horen over waar we aan denken bij onze voorbereidingen of wat de algemene valkuilen zijn.

Zie hier het begin van ons avontuur. In de komende maanden nemen we jullie mee met onze ervaringen. Lees het omdat je wilt weten hoe het met ons gaat, of omdat je zelf ook plannen hebt en dit blog in je voorbereiding mee neemt. En niet onbelangrijk: reageer! Uiteraard zijn tips welkom, maar heb je zelf nog vragen, laat het weten!

Comments:

 • Jolanda Krijgsman
  7 april 2013 at 11:43

  Hoi… Wij gaan jullie zeker volgen… Heel veel succes met de voorbereidingen. Voor mn moeder zal ik het printen…blijft ze ook op de hoogte… Groetjes

 • Rob
  2 april 2013 at 22:49

  Hey Mark, wat gaaf! Ik ga je zker volgen.
  Groet,
  Rob

Leave a Reply:

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.