Bon Bini Seaside Resort Curaçao

Bon Bini Seaside Resort

Je wilt lekker op vakantie naar Curaçao. Een mooi resort met ruime bungalow, zwembadje erbij en niet te ver van het strand. En o ja, ook nog wel wat winkeltjes, restaurantjes en barretjes op loopafstand voor de gezelligheid. Voor dergelijke accommodaties betaal je al gauw fors geld, maar niet bij Bon Bini Seaside Resort. Voordelig genieten met allerlei faciliteiten op loopafstand!

Bon Bini Seaside Resort

Bon Bini Seaside Resort is een relaxte accommodatie waar je in alle rust van je vakantie kunt genieten. Maar wil je een beetje gezelligheid om je heen, dan kan dat ook. Bon Bini Seaside Resort ligt recht tegenover het populaire Mambo Beach en Mambo Beach Boulevard. Vanuit je bungalow loop je in twee minuutjes naar één van de mooiste stranden van Curaçao of naar één van de vele restaurants of winkeltjes op de Boulevard.

Kleurrijk resort

Bon Bini Seaside Resort is een mooie en kleurrijke accommodatie. De 28 bungalows hebben allemaal de herkenbare vrolijke Curaçaose kleuren en staan op afstand van elkaar zodat je vrijwel nooit overlast zult hebben van de overige vakantiegangers op het complex. De meeste bungalows liggen rond een mooie, grote en vooral groene tuin, waarbij de diverse bomen en planten er voor zorgen dat je op je porch kunt zitten zonder dat gelijk iedereen je ziet. Genieten in alle rust!

Ruime bungalows

Bon Bini Seaside Resort bungalows
De mooie bungalows zijn modern ingericht.

Bon Bini Seaside Resort heeft twee typen bungalows: een 1-slaapkamer bungalow (voor 2 tot 4 personen) en een 2-slaapkamer bungalow (voor 4 tot 6 personen). Qua indeling zijn de bungalows verder gelijk: Binnen komen in de open keuken met ruime woonkamer. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer, dus die hoef je niet te delen. De keuken is voorzien van diverse apparatuur, waardoor thuis eten/lunchen prima mogelijk is.
Zoals waarschijnlijk wel bekend kun je op Curaçao eigenlijk niet zonder huurauto. Daar is bij Bon Bini Seaside Resort goed rekening mee gehouden: elke bungalow heeft een eigen oprit zodat je netjes je auto voor je eigen bungalow kunt parkeren.

Vernieuwde bungalows

De afgelopen jaren zijn de bungalows bij Bon Bini Seaside Resort stuk voor stuk opgeknapt: vernieuwde badkamer en keuken, nieuwe meubels en weer een fris interieur. Daarmee wordt je vakantie nog aangenamer.

Zwembad

Natuurlijk is er ook een zwembad bij Bon Bini Seaside Resort. Omgeven door lekkere ligbedden (tip: ga voor het 2-persoons ligbed met zonnedak!) kun je hier heerlijk de dag doorkomen. Naast het zwembad is een overdekt terras waar je ook even uit het zonnetje kunt gaan zitten als je daar behoefte aan hebt. Lekker luieren en af en toe een duik nemen om een beetje af te koelen, heerlijk toch?

Mambo Beach

Eén van de pluspunten van Bon Bini Seaside Resort is de ligging. Met 5 auto-minuten ben je in het uitgaanscentrum van Willemstad, Pietermaai. Maar nog mooier is dat je op 200 meter lopen zit van Mambo Beach. Wat is er o.a. op Mambo Beach:

  • Het langste strand van Curaçao: mooi wit en zacht zand, kraakhelder water en door een lange rij rotsblokken die als golfbrekers dienen kun je heel rustig zwemmen zonder hoge golven. Ideaal dus ook met kleine kinderen, ook al omdat er een uitdagend waterpark in zee ligt met allerlei klim- en glijbanen.
  • Mambo Beach is ook bekend om de diverse beach bars en restaurants die naast elkaar liggen. Van Cabana Beach (met leuke speeltuin) tot aan Chill Beach Bar & Grill kun je heel de dag heerlijk doorbrengen op een strandbedje, voorzien van allerlei catering. Een ‘must go’ zijn de Happy Hours bij Chill op vrijdagmiddag (17:00 tot 18:00) en bij Wet & Wild op zondag (18:00 tot 19:00).
  • Mambo Beach Boulevard is een modern en luxe boulevard met een mooie diversiteit aan winkeltjes en restaurants. Van luxe restaurants tot aan een snelle hap bij de snackbar of Subway, van een winkeltje met toeristische snuisterijen tot aan luxe kledingzaken: je vindt ze op Mambo Beach Boulevard.
  • Als je vanaf Mambo Beach Boulevard even een minuutje doorloopt, ben je bij bij The Dolphin Academy. Leuk om een dolfijnenshow te bekijken, maar veel leuker is het nog om zelf het water in te gaan bij de dolfijnen!
  • Wil je op Curaçao ook onder water ontdekken? Op loopafstand van Bon Bini Seaside Resort heb je één van de grootste duikscholen van Curaçao.

Bon bini bij Bon Bini!

Bon Bini Seaside Resort ingang

Bon bini (= Papiaments voor ‘welkom’) is ook echt van toepassing bij Bon Bini Seaside Resort. Dat begint al als je het park op komt, waar de portier met een brede glimlach je naar binnen laat. Bij de receptie zijn de dames zeer behulpzaam voor al je vragen. Of het nou gaat om iets met je bungalow of een algemene vraag over Curaçao, de dames zullen er alles aan doen om je op de juiste manier te helpen.

Groen park

Naast alle kleurrijke bungalows kenmerkt het park zich door de goed verzorgde groenvoorziening. midden tussen de bungalows ligt een mooi groot grasveld en overal staan de tropische bomen door het park. Dat geeft een heerlijk relaxed gevoel plus het geeft je nog wat extra privacy ten opzichte van de andere gasten op het resort.

Veilig

Bon Bini Seaside Resort wordt goed beveiligd. Het hele resort is omheind en er is 24/7 een beveiliger aanwezig. Overdag de vriendelijke portier die als eerste alle gasten vriendelijk het park op laat en in de avond de waakzame bewaker die er voor zorgt dat u ongestoord kunt slapen.

Goede reviews

De ligging, de medewerkers en de ruim opgezette bungalows zorgen er dan ook voor dat er vrijwel alleen maar goede tot zeer goede reviews gegeven worden over Bon Bini Seaside Resort:
Expedia: 100% van de gasten beveelt dit resort aan, met een score van 4,3 van de 5 mogelijke sterren.
Tripadvisor: De 50 recensies bij elkaar leveren een score op van 4,5 van de 5 sterren.
Zoover: Met een 8,9 (o.b.v. bijna 300 reviews) scoort Bon Bini Seaside Resort een prima rapportcijfer bij het grootste reisreview platform van Nederland.
TUI: Voor de pakketreizen naar Bon Bini Seaside Resort via TUI is de beoordeling zelfs een 9,1, waarmee het één van de best gewaardeerde pakketreizen naar Curaçao is.
N.B.: Deze meeste van deze beoordelingen zijn nog gegeven voordat Bon Bini Seaside Resort de bungalows had vernieuwd, dus de nieuwe reviews zijn nóg positiever.

Betaalbare vakantie

Bon Bini Seaside Resort is een mooie accommodatie op een unieke plek. En daarbij ook nog verrassend betaalbaar. Zeker in vergelijking met de andere accommodaties rond Mambo Beach is Bon Bini Seaside Resort veel voordeliger. Kortom, voor een betaalbare vakantie op Curaçao op een top-locatie, met lekker ruime bungalows op een groen resort moet je bij Bon Bini Seaside Resort zijn. Nu boeken en voor je het weet geniet je van een heerlijke vakantie op Curaçao.