Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
|
|
Top

Trust Professionals – meerdere vacatures

> Terug naar Vacature overzicht

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde trust professionals, zowel startend als ervaren die zin hebben in een uitdagende carrière op Curacao. De Dutch Caribbean kent van oudsher een sterk ontwikkelde juridische/financiële sector waar diensten worden verleend aan vele internationale bedrijven uit het top segment.

De trust sector bestaat uit kleine, middelgrote en grote trustkantoren waarbij de accenten qua cliënten portefeuilles variëren van Europese cliënten tot Latijns Amerikaanse cliënten. Vanuit het ‘Midshore’ principe, dus substance leveren aan je client, wordt gezocht naar een passende oplossing voor de cliënt die meestal in de fiscale en/of asset protection hoek kan worden gevonden. Werken in deze complexe omgeving vereist kennis van zaken, soepel leervermogen, empathie/commerciële vaardigheid en creativiteit. Het gaat om een ‘fast paced’ internationale omgeving van clienten, adviseurs en banken. Zodra je laat zien dat je goed in deze omgeving beweegt is er snel een grote mate van vrijheid en verantwoordelijkheid (lees: direct contact met de cliënt en ontplooien van eigen initiatief). Tegelijkertijd krijg je hoogwaardige begeleiding bij de ontwikkeling van je vaardigheden en de verbreding van je kennis.

Voor onze cliënten zoeken wij zowel kandidaten met een (fiscaal) juridische achtergrond als kandidaten met een accountancy achtergrond.

Benodigde vereisten

  • Een afgeronde HBO/universitaire opleiding (fiscaal- en/of notarieel-)recht(en) of economie, of op vergelijkbaar niveau in accountancy richting
  • Ervaring als Account Manager bij een trustkantoor is een pré
  • Kunnen functioneren als teamspeler
  • Belangstelling voor wat er omgaat in de financiële wereld, ook buiten Curaçao
  • Bereid te reizen
  • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels en goede kennis van het Papiamentu en Spaans is een pré

Deze vacature loopt via Balance Recruitment Curacao

Wil je solliciteren op deze vacature?

Vind je bovenstaande vacature interessant en overweeg je te solliciteren? Neem dan eerst de 10 tips voor een succesvolle sollicitatie op Curacao door. Ben je dan nog voldoende serieus, reageer dan door je c.v. in te sturen.

Reageer direct!

Heb je nog vragen over deze vacature voordat je je sollicitatie wilt insturen? Start dan een Facebook chat met de recruiter van Excellent (= Onderdeel van Balance). Snel en makkelijk even informeel contact voordat je echt reageert. Handig!
Wil je direct je sollicitatie insturen, mail dan je c.v. + motivatiebrief naar recruitment@balancecaribbean.com.

> Terug naar Vacature overzicht