Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
|
|
Top

Westkust Beach Hopping (catamaran)

€ 93 per persoon
beach hopping curacao westkust
Volgens velen is dit toch echt wel de mooiste catamaran-trip van Curacao. Heel de dag kun je genieten van de mooie zuidkust en dat op de mooiste & grootste catamaran van het eiland. Dit móet je gezien hebben!
Elke zondag, 08:30 tot 17:00

Wat

Beach Hopping per catamaran

Waar

Langs Westkust

Wanneer

Elke zondag, vanaf Mambo Beach

Tarief

Slechts € 93 p.p., kinderen € 48

Hoe

Incl. Premium Open Bar & BBQ lunch

Nu alleen aanbetaling, de rest betaal je pas kort van tevoren!
Reserveer Westkust Beach Hopping

Hoe ziet de Westkust Beach Hopping er uit

Deze trip is (nog!) niet zo populair als de Klein Curacao-trip, maar dat is absoluut onterecht! Waar je bij Klein Curacao heel de dag op één plek bent, zul je met deze Westkust catamaran-tour veel meer verschillende kanten van Curacao zien.

Twee stranden

Nadat de boot rond 08:30 vertrekt vanaf Mambo Beach, vaar je langs het centrum Punda en Otrabanda richting het westen. Je ziet langs de kustlijn de mooie ruige natuur afgewisseld met idyllische strandjes. De eerste stop is gelijk een topper: Cas Abou beach. Niet voor niets staat dit strand regelmatig in allerlei Top 5-lijstjes van ‘Mooiste stranden van de wereld’. Een schitterend lang gerekt wit zandstrand, kraakhelder blauw water en keurig onderhouden.
Hier zal de boot een paar uur blijven liggen. En niet onbelangrijk: terwijl jij aan het genieten bent op de boot of in het water, zal de crew een heerlijke BBQ klaar maken voor de lunch.
Na lunch vaart de boot weer verder. Kokomo Beach is de volgende stop. Ook weer zo’n heerlijk strandje, de favoriete plek van vele locals. Uiteraard kun je hier ook op de foto bij de ‘wereldberoemde’ Kokomo-Beach-Waterschommel!

Uniek kijkje

Halverwege de middag vaart de Black & White catamaran door, langzaam maar zeker weer terug richting Mambo Beach. Maar je krijgt nog een bonus: de boot vaart nog even door de St. Annabaai, voor een unieke kijk op de Handelskade, het Riffort en de haven!
Uiteindelijk stap je rond 17:00 bij Mambo Beach van boord en zul je zeker weten een hele mooie dag gehad hebben.

Catering

Deze Westkust Beach Hopping tour met de Black & White catamaran wordt All-Inclusive aangeboden. En dat is niet zomaar een drankje en een hapje: je krijgt een complete BBQ lunch (div. soorten vlees en salade, brood en pindasaus), en heel de dag alle drankjes gratis. Vanaf lunch gaar de Premium Open Bar open met alcoholische drankjes van internationale A-merken.

Tarief

Je kunt al mee met deze schitterende ervaring voor € 93 p.p.; kinderen 4 t/m 12 jr. kunnen al opstappen voor € 48 p.p. en kinderen t/m 3 jr. mogen gratis mee.
Exclusief via NaarCuracao.com: betaal bij reservering slechts een aanbetaling van € 18 p.p.; het restant betaal je kort van tevoren online.

Waarom met NaarCuracao.com

Aanbetaling € 18,- p.p., betaal de rest pas 24 uur vooraf

Laagste prijs; geen opslag door tussenhandel

Met een digitale voucher stap je zo aan boord

Snel & eenvoudig reserveren:

 • Vertrekpunt
 • Starttijd
  08:30
 • Eindtijd
  17:00
 • Kledingadvies
  zwemkleding
 • Inclusief
  Westkust Beach Hopping (catamaran)
  drankjes (alcoholisch)
  drankjes (non-alcohol)
  snacks
  zondag
  all-Inclusive
  lunch
  snorkel-attributen
 • Exclusief
  leuk voor kinderen
  hotel pick-up (optioneel)
  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  ontbijt

SCHRIJF EEN BEOORDELING

algehele ervaring
bestemming
catering/verzorging
In verhouding tot de prijs

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Kan ik je helpen?