Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
|
|
Top

Onderzeeër | CuraSub

€ 340 per persoon

Onderzeeër tour

curasub onderzeeër Curacao
Deze tour heet niet voor niets “Adrenaline Dive”! Met een echte onderzeeër ga je de diepe zee van Curacao in, tot een diepte van 137 meter!

Onderzeeër – Adrenaline Dive

Tijdens deze Adrenaline Dive ga je dieper dan diepst, je gaat dingen zien die maar weinig mensen hebben gezien. De onderzeeër brengt je naar een diepte van 137 meter. Ook duik je naar de Stella Maris, een scheepswrak dat al meer dan 30 jaar op de zeebodem ligt. Ontdek de mooie scheepswrakken en het prachtige zeeleven op een diepte waar vrijwel nooit iemand komt. Een hele mooie ervaring die je nog lang zult herinneren!

dinsdag t/m zaterdag, 3x per dag

Tot 137 mtr. diep

1 uur onder water

incl. foto’s

Handig om te weten: We raden de onderzeeër niet aan voor mensen die claustrofobie hebben of andere ernstige medische aandoeningen hebben.

Onderzeeër – CuraSub

Geen speciale training nodig

Ontdek het zeeleven op 137 meter diepte

Uniek in de wereld; kan alleen op Curaçao!

Bekijk 2 scheepswrakken

1 uur onder water

Tarief

Je kunt al mee met deze unieke tour voor € 340 p.p, Bij reservering doe je een aanbetaling van € 34 p.p.; het restant betaal je later.

Hoe ziet de Adrenaline Dive eruit

Je begint deze tour met een briefing over de veiligheidsprocedures en een stukje geschiedenis over Substation Curacao. Na de briefing gaat het echt beginnen: je gaat de onderzeeër (ook wel CuraSub genoemd) in!
Er kunnen maximaal 4 gasten mee, plus uiteraard de piloot/gids die je van alles kan vertellen over wat je onderweg allemaal te zien krijgt. Je kunt via de glazen bol goed om je heen kijken, je hebt bijna 360 graden zicht. Je zult geen drukverschil ervaren, dus het wordt ook niet oncomfortabel voor je oren.
In totaal ben je zo’n één uur onder water in de CuraSub onderzeeër en in die 30 minuten zie je het prachtige onderwater leven van Curacao. Je komt onderweg twee scheepswrakken tegen, waaronder het scheepswrak Stella Maris (een vrachtschip van zo ’n 100 mtr. lang) op ongeveer 92 meter diepte. Je kijkt je ogen uit. Na de trip kun je gewoon op het gemak uit de CuraSub stappen en krijg je nog een officiële debriefing en een drankje.

Iedereen kan het

De CuraSub onderzeeër is in principe toegankelijk voor iedereen van 8 jaar en ouder, zolang je maar op eigen gelegenheid de CuraSub in kunt stappen. Heb je neiging tot claustrofobie dan is het niet aan te raden, maar in overleg met de crew kan alsnog bekeken worden of een trip mogelijk is. Verder is er geen enkele training nodig, want je hoeft onder water helemaal niets anders te doen dan te genieten van wat je allemaal ziet. Ook zal je lichamelijk geen ongemakken ervaren. Geen drukverschil, je blijft droog, etc.

Waarom via NaarCuracao.com?

4,8 sterren op Trustpilot

Laagste prijs; beste service

Bij reservering alleen aanbetaling

CuraSub - Adrenaline Dive

1wanneer
2wie
 • DD dash MM dash JJJJ
 • Er kunnen max. 4 personen tegelijk in de CuraSub. Bij reservering een aanbetaling van €34 p.p.
 • € 0,00

Ook leuk om te doen:

Totaal anderhalf uur, waarvan 30 minuten onder water
8+ Leeftijd
 • Vertrekpunt
  Sea Aquarium Park
 • Inclusief
  Onderzeeër | CuraSub
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
 • Exclusief
  leuk voor kinderen
  drankjes (alcoholisch)
  drankjes (non-alcohol)
  snacks
  hotel pick-up (optioneel)
  maandag
  zondag
  all-Inclusive
  lunch
  snorkel-attributen
  ontbijt

SCHRIJF EEN BEOORDELING

algehele ervaring
bestemming
catering/verzorging
In verhouding tot de prijs

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.