Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
|
|
Top

Klein Curacao | BlueFinn2

€ 120 per persoon
Apache catamaran Klein Curacao
Apache; de mooiste, nieuwste en grootste catamaran van Curacao! De 'grote broer' van de zeer populaire Black & White catamaran, dus ook top catering, professionele en gezellige crew en heerlijk genieten op Klein Curacao.

Klein Curacao met de BlueFinn2 catamaran

Met de BlueFinn2, de grootste catamaran van Curacao beleef je de meest authentieke dagtocht naar Klein Curacao. Op zee lig je heerlijk relaxed in de grote netten van de boot. De crew van de BlueFinn2 doet er alles aan om het jouw topdag te laten zijn. Deze dagtocht is all-inclusive (met superlekkere XL BBQ-lunch!).

Donderdag t/m maandag naar Klein Curacao

Klein Curacao – BlueFinn2 catamaran

Grootste catamaran van Curacao

BlueFinn2 catamaran

Vertrek vanaf Jan Thiel beach

BlueFinn2 catamaran

Premium Open Bar (A-merken)

BlueFinn2 catamaran

Nieuwe boot, lekker ruim!

BlueFinn2 catamaran

Hoe ziet de dag er uit

Een trip naar Klein Curacao met de catamaran BlueFinn2 is een dag heerlijk genieten met de grootste catamaran van Curacao.
Je wordt rond 07:45 verwacht bij de BlueFinn Charters op het strand van Jan Thiel. Om 08:00 vertrekt de boot en begint gelijk het heerlijke gevoel dat bij deze mooie dag hoort. Ongeveer 9:45 kom je aan op Klein Curacao, en wordt je met een klein bootje aan land gebracht waar je het onbewoonde eiland kunt gaan verkennen. Maak een wandeling naar de vervallen vuurtoren en de aangespoelde scheepswrakken, geniet van het langste en witste strand van Curacao of neem een duik in de bizar mooie blauwe zee.

XL BBQ & Premium Open Bar

Ondertussen wordt door de crew van de BlueFinn2 (voorheen Apache) de BBQ opgestart, zodat er om 12:30 een lekkere lunch op je staat te wachten op de boot. Er zijn tafeltjes aan boord, dus je hoeft niet ongemakkelijk met je bord op schoot te balanceren. En omdat dit een all-inclusive dagtocht naar Klein Curacao is, zul je geen dorst krijgen (frisdrank, water, bier, wijn, whiskey en rum).

Na de lunch ga je weer heerlijk genieten van het eiland. Er zijn snorkelspullen aan boord die je gratis kunt lenen, dus ga maar op zoek naar de zeeschildpadden!

Halverwege de middag gaat langzaam maar zeker de terugtocht beginnen. Maar niet getreurd, ook dit is nog een heerlijke ervaring met de BlueFinn2 catamaran: als het ook maar even kan wordt het zeil gehesen. Je zeilt de zon tegemoet, heerlijk op de golven meevarend en ondertussen is het ook tijd van Captains Happy Hour! Rond 16:30 ben je dan weer terug bij Zanzibar op Jan Thiel.

Niet voor niets is dit nu al de meest gewilde dagtocht naar Klein Curacao en is deze boottocht snel uitverkocht.

BlueFinn2 naar Klein Curacao

Grootste en modernste catamaran van Curacao

Incl. XL bbq-lunch en Premium Open Bar

Vertrek vanaf Jan Thiel beach

Klein Curacao Jan Thiel catamaran
Apache catamaran - opstappen Jan Thiel

Tarief & betaling

Je kunt al mee met deze meest populaire Klein Curacao-trip voor € 120 p.p. Kinderen t/m 3 jr. mogen gratis mee, 4 t/m 12 jr. krijgt 50% korting.

Bij reservering betaal je slechts een aanbetaling van € 23 p.p.; voor het restant zul je een mail krijgen van BlueFinn Charters (de organisatie achter de boot) met een betaallinkje. O.a. ook vanwege de hygiëne-maatregelen rond corona ben je verplicht de betaling uiterlijk 24 uur voor vertrek online te regelen.

Waarom boeken via NaarCuracao.com

Bij reservering alleen kleine aanbetaling

Laagste prijs; geen opslag door tussenhandel

Prima klantenservice, ook buiten kantoortijden

Andere boten naar Klein Curacao:

 • Vertrekpunt
  Zanzibar, Jan Thiel
 • Starttijd
  07:45
 • Eindtijd
  16:30
 • Kledingadvies
  vergeet je zwemkleding niet
 • Inclusief
  Klein Curacao | BlueFinn2
  leuk voor kinderen
  drankjes (alcoholisch)
  drankjes (non-alcohol)
  hotel pick-up (optioneel)
  maandag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
  all-Inclusive
  lunch
  snorkel-attributen
 • Exclusief
  snacks
  dinsdag
  woensdag
  ontbijt

SCHRIJF EEN BEOORDELING

algehele ervaring
bestemming
catering/verzorging
In verhouding tot de prijs

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.