Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
|
|
Top

Duiken met dolfijnen

€ 350 € 229 per persoon
Dolphin Scuba Encounter - duiken met dolfijn
Duiken met een dolfijn, zónder duik-ervaring. Eigenlijk is deze excursie 3-in-1: én je ontmoet dolfijnen onder water, én je leert veel over de dolfijnen, én je leert de basics van duiken!
Elke zondag en donderdag, om 11:30

Duiken met dolfijnen zonder duik-certificaat

Max. 4 personen per 1 dolfijn

Minimum leeftijd: 10 jaar oud

Incl. toegang Sea Aquarium

Als officiële reseller van de Dolphin Academy mogen we de Dolphin Snorkel aanbieden voor de actieprijs van slechts € 229 p.p.
Reserveer Dolphin Scuba Encounter

Hoe ziet de Dolphin Scuba Encounter er uit

Wat een mooie manier om kennis te maken met de dolfijnen! Zodra jij in de lagune van de Dolphin Academy duikt komen de dolfijnen gezellig en nieuwsgierig bij je langs. Je zult de dolfijnen persoonlijk ontmoeten, waarbij je ze voorzichtig kunt aanraken en ook hun lichaam en gedrag bestuderen. En dat kun je dus ook al beleven zonder enige duikervaring.

Bij een Dolphin Scuba Encounter wordt je begeleid door een professionele duikinstructeur. Heb je nog geen duikcertificaat dan krijg je voorafgaand aan het programma een introductie-duikcursus. Om 11:30 begint de excursie bij Dolphin Encounters (duikschool vlakbij Dolphin Academy) met uitleg over en een introductie tot duiken. al het duikmateriaal wordt uitgelegd. Vervolgens (rond 14:00) ga je bij de lagunes van de Dolphin Academy duiken met dolfijnen.
De Scuba Encounter zelf (dus excl. de duik-introductie) duurt ongeveer anderhalf uur, waarvan je zo’n 30 minuten in het water zult zijn. De overige tijd krijg je uitleg over de dolfijnen en maak je je klaar om het water in te gaan. Uiteraard staat de fun voorop, maar je zult het zeker ook als leerzaam ervaren.

De Scuba Encounter wordt gedaan in de natuurlijke lagune van de Dolphin Academy, een vertrouwde omgeving voor de dolfijnen. Daarbij is deze lagune niet heel diep en is er geen stroming, waardoor het ook voor een beginnend duiker heel goed te doen is.

Tarief

We mogen een Dolphin Scuba Encounter nu extra voordelig aanbieden voor € 229 p.p., inclusief de duik-introductie.
Als herinnering aan deze unieke ervaring kun je in de Dolphin Academy Photoshop foto’s van jouw Dolphin Scuba Encounter aanschaffen, of allerlei artikelen waar je ter plekke een foto op kunt laten drukken.

Waarom met NaarCuracao.com

Officiële reseller, geen opslag tussenhandel

Betrouwbaar betalen met iDeal of creditcard

Goede klantenservice, ook in het weekend

Andere activiteiten bij Dolphin Academy

 • Vertrekpunt
  Ocean Encounters Dive Center
 • Starttijd
  14:00
 • Eindtijd
  15:30
 • Kledingadvies
  zwemkleding
 • Inclusief
  Duiken met dolfijnen
  woensdag
  donderdag
  snorkel-attributen
 • Exclusief
  leuk voor kinderen
  drankjes (alcoholisch)
  drankjes (non-alcohol)
  snacks
  transfer (optioneel)
  maandag
  dinsdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
  all-Inclusive
  lunch
  ontbijt

SCHRIJF EEN BEOORDELING

algehele ervaring
bestemming
catering/verzorging
In verhouding tot de prijs

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.