cas abao strand curacao

Bustour | All West Beach Hopping

De westkust van Curacao staat bekend om zijn natuur, historie en fantastische stranden! Tijdens deze bustour vertelt de professionele gids jullie alles over de rijke historie van Curacao.

Bekijk en beleef

Tijdens deze bustour kom je van alles tegen van wat de natuur van Curacao te bieden heeft. Van wilde natuur en wateren tot heerlijke rustige strandjes om van je dag te kunnen genieten. Ook kom je langs een stop waar je kunt snorkelen en dus kan zien wat het onderwaterleven is op Curacao. Deze All West Beach Hopping Tour geeft je een compleet beeld van de zuid-west kant van Curacao!

Elke woensdag en zaterdag

Ruige natuur
Snorkelen
Neem een lekkere duik
  • Bier en water aanwezig in de bus
  • Entreegeld voor alle stoppunten inbegrepen
  • Geniet van de grote golven
  • Strandstoelen bij stops zijn niet inbegrepen
boca tabla 4 1471468319

Tarief

Je kunt al mee met deze mooie tour voor € 77 p.p., kinderen 4 t/m 12 jr. voor € 56 p.p. Bij het reserveren doe je een aanbetaling van € 14 p.p. (kinderen € 11); het restant betaal je kort van tevoren online.

Hoe ziet de tour eruit?

Je wordt opgehaald bij één van de ruim 40 pick-up locaties in en om Willemstad. Vervolgens ga je snel de stad uit en ervaar je de mooie natuur van Curacao:

Shete Boka

De eerste stop die je maakt is bij het Nationaal Park Shete Boka, hier blijf je ongeveer 45 min. In die tijd kan je lekker rondwandelen en genieten van de omgeving. Je kunt de ‘Boca Tabla’ grot bezoeken of naar de hoge, onvoorspelbare golven kijken die tegen de grillige rotsen van de noordkust slaan. Het park is in 1994 opgericht en bestaat uit ca. 200 hectare, aardig groot dus! Deze kuststrook is zo´n 10 kilometer lang en je hebt verschillende inhammen waar drie verschillende soorten zeeschildpadden hun eieren leggen. Dit jaar werd het park uitgeroepen tot de beste attractie van het Caribisch Gebied in de jaarlijkse wedstrijd “10 Best Readers Choice Awards”.

Playa Piskado

Na de eerste stop rijd de bus verder naar Playa Piskado, daar kan je snorkelen en zwemmen met schildpadden van wel een meter groot, hoe vet! Tijdens deze stop zijn de lokale vissers ook bezig met hun verse vangst binnen te brengen, altijd leuk om te kijken hoe dat in zijn werk gaat. Je kan de vis ook ter plekke kopen. Heb je nou trek of enorme dorst door de hitte, dan zijn er ook twee horecagelegenheden waar je dranken en heerlijk lokaal eten kunt kopen. Ook leuk om te doen natuurlijk, een hapje uit de cultuur nemen.

Cas Abao

De laatste stop is op het strand Cas Abao, hier blijf je 2 uur. Dit strand biedt werkelijk alles wat je nodig hebt op het strand. Zacht wit zand & kraakhelder blauw water, mooier kun je het niet bedenken. Op het strand is er ook een snackbar te vinden voor een lekker tussendoortje. Het strand van Cas Abou is daarom ook door National Geographic uitgeroepen tot de top 21 van beste stranden ter wereld, is een must see! Tijdens deze stop kun je zwemmen, snorkelen of gewoon relaxen aan dit prachtige strand. Op de terugweg rij je nog langs het zoutmeer bij St. Willibrordus om de flamingo’s te zien.

Waarom via NaarCuracao.com?

4,8 sterren op Trustpilot

Laagste prijs; beste service

Bij reservering alleen aanbetaling

Ook leuk om te doen: