Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
|
|
Top
Hermine aan tafel Copy

Sinterklaas op Curaçao; Pepernoten Cheesecake aan Zee

Wil jij dit weekend vast in de sfeer komen voor Pakjesavond? Dan zit je op Curaçao helemaal goed, want daar valt zoals altijd weer genoeg te beleven! Zo serveert Scuba Lodge in Pietermaai op zondag 3 december een speciaal Sinterklaas ontbijt- & brunchbuffet voor het hele gezin. Kinderen kunnen onder begeleiding van de chef zelf pepernoten bakken en er wordt een heerlijke huisgemaakte pepernoten cheesecake geserveerd. Vol verwachting klopt ons hart…

Sinterklaas Ontbijt & Brunch Buffet

Scuba Lodge serveert op zondag 3 december een speciaal Sinterklaas buffet. Je kan hier tussen 8:00-10:30 uur ’s ochtends onbeperkt genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet met overheerlijke koude en warme gerechten. Ben je zelf meer een brunch type? Dan kan je tussen 11:00 uur ’s ochtends en 1 uur ’s middags aanschuiven bij het Sinterklaas brunch buffet.

Het buffet bestaat o.a. uit brood en luxe broodjes, finger sandwiches, verschillende soorten beleg, een egg station met gebakken en gekookte eieren, een verse fruitsalade, smoothies, en als absoluut hoogtepunt een huisgemaakte pepernoten cheesecake. Hmm!

Pepernoten Bakken

Natuurlijk wordt er ook aan de kinderen gedacht. Zij kunnen een Sinterklaas kleurplaat inkleuren waar ook nog eens prijzen mee te winnen zijn. En onder begeleiding van de chef kunnen kinderen lekker kliederen met deeg en vervolgens hun eigen pepernoten bakken. Ideaal want zo voorkom je zelf de opruim- en schoonmaakellende achteraf.

Terwijl de kinderen druk aan het werk zijn is er voor de ouders ruim de tijd om te genieten van een uitgebreid buffet aan zee. Uiteraard krijgen alle kinderen een zakje met hun eigen pepernoten mee naar huis. Genieten dus voor het hele gezin!

Het buffet kost Fl. 45 voor volwassenen en Fl. 22,50 voor kinderen tussen de 6-12 jaar. Kinderen t/m 6 jaar oud eten zelfs helemaal gratis. Het wordt aangeraden om vooraf te reserveren — met name als je een tafeltje aan zee wilt.

Scuba Lodge & Ocean Suites
Pietermaai 104
Willemstad, Curaçao
+5999 465 2575
www.scubalodge.com

Reserveer direct via mail

Leave a Reply:

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.