Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
|
|
Top
Online shoppen op Curaçao

-advertorial-

Als je op Curaçao woont heb je een heerlijk leventje. Altijd heerlijk weer, constant buiten kunnen leven en -zeker in vergelijking met Nederland- over het algemeen een redelijk relaxed leventje. Maar ja… als je even lekker wilt shoppen dan kun je op Curaçao niet echt lekker los gaan. Of toch wel? Online shoppen in de U.S.A. biedt de oplossing!

Shoppen op Curaçao

Uiteraard heb je op Curaçao echt wel een aantal leuke, mooie, moderne en/of deftige winkels waar je goed terecht kunt als je wilt shoppen, voor iedere smaak is wel wat te vinden. Maar veel meer dan een paar winkeltjes in jouw stijl zijn er niet. De ene winkel uit en gelijk de andere winkel in, dat zul je op Curaçao niet zo snel doen. En als je dan eindelijk die mooie schoenen of dat leuke truitje hebt gevonden, zul je zien dat het niet meer in jouw maat beschikbaar is. Levertijd? Al snel een paar weken.

Waarom valt shoppen op Curaçao vaak tegen?

 • Met zo’n 160.000 inwoners is Curaçao maar een beperkte markt. Grote Nederlandse of Amerikaanse ketens zullen hier snel niet een vestiging openen met deze relatief kleine doelgroep. En door die relatief kleine doelgroep zullen de winkels ook niet de volle breedte van alle beschikbare modellen op voorhand in de schappen leggen.
 • Omdat alles via boot of vliegtuig naar Curaçao moet komen en er buiten de winkelvoorraad weinig extra voorraad op Curaçao zal zijn, moet je rekening houden met lange levertijden als er iets speciaal voor jou besteld moet worden. Het kan enkele weken tot zelfs een maand of twee duren voordat nieuwe voorraad beschikbaar is, mede door vertraging bij de douane van Curaçao.
 • Door de extra transportkosten, douanekosten, etc. zijn de producten vaak fors duurder in de winkels op Curaçao dan in Nederland of de U.S.A. Zeker electronica

De oplossing: Online shoppen!

Wat veel mensen op Curaçao doen als ze kleding, electronica of meubels willen kopen, is online shoppen. Op Curaçao zelf zijn vrijwel geen interessante webwinkels en Nederlandse webwinkels zijn vaak te duur qua transport, dus men komt dan al vaak uit bij de webshops in de U.S.A..
En daar heb je natuurlijk volop keuze! In het land waar kopen via internet is uitgevonden is eigenlijk alles wat je maar kunt bedenken te koop via een webshop.

Afleveradres in de U.S.A. regelen

Er is wel een extra uitdaging als je vanuit Curaçao via internet gaat winkelen in de U.S.A.: Je kunt niet direct bij je thuis op Curaçao laten afleveren. Er is vrijwel geen één webshop in de U.S.A. te vinden die de bestelling direct op Curaçao aflevert. Natuurlijk kun je een Amerikaans postbus-adres regelen, maar daarmee heb je je net gekochte spullen nog niet bij jou thuis op Curaçao.

MyMalls.com

MyMalls Online Shoppen in de USAMaak kennis met MyMalls! MyMalls is er om jou te helpen online te winkelen in de U.S.A. Het werkt supersimpel en al binnen 24 uur heb je je bestelling van de Amerikaanse webshops thuis op Curaçao!

Hoe werkt het?

 1. Je maakt op mymalls.com een account aan. Daarbij krijg je direct al automatisch een persoonlijk postadres in de U.S.A.
 2. Shop ‘till you drop! Je kunt online shoppen bij elke webwinkel die je wilt. Dat kan de webshop zijn van je eigen favoriete merken, maar voor extra voordeel kun je terecht bij een aantal webwinkels met exclusieve MyMalls-aanbiedingen.
 3. Bij het afrekenen in de webwinkel geef je je nieuwe persoonlijke postbus-adres in de U.S.A. op als afleveradres.
 4. Zodra de spullen zijn aangekomen in het MyMalls-magazijn in Miami krijg je een seintje. En nog geen 24 uur later heb je de spullen thuis op Curaçao!

De voordelen van MyMalls

 • MyMalls is een premium shipping partij: je spullen worden snel ingevlogen via DHL, één van de grootste, snelste en meest betrouwbaarste carriers in de wereld.
 • De kosten van MyMalls zijn zeer transparant en eenvoudig vooraf te berekenen.
 • Binnen 24 uur de spullen bij jou thuis op de stoep, geen gedoe met de douane.
 • Heb je spullen van 2 of 3 verschillende webshops, dan stopt MyMalls dat gratis bij elkaar tot één pakket. Hierdoor bespaar je op de verzendkosten.
 • Het kan natuurlijk gebeuren dat de webshop niet heel je bestelling in één keer kan uitleveren. Geen probleem, je kunt je bestelling 60 dagen gratis in het MyMalls-magazijn laten liggen zodat het uiteindelijk als één pakketje van Miami naar Curaçao kan worden gevlogen.
 • MyMalls heeft zo’n 80 Aanbevolen Webshops waarbij je gebruik kunt maken van mooie deals, exclusief voor MyMalls-klanten. En dat zijn niet de minste winkels! Wat dacht je van Amazon, Best Buy, DKNY, JC Penney, Macy’s, en nog veel meer.
 • Je krijgt Fun Miles bij MyMalls! Spaar je Fun Miles, dan krijg je voor elke US Dollar die je uitgeeft via MyMalls 1 punt.

Wat kun je kopen via MyMalls?

Eigenlijk kun je alles wat je bij een webwinkel in de U.S.A. kunt kopen via MyMalls naar je eigen adres in Curaçao laten versturen. Maar de kracht van MyMalls ligt toch vooral in het invliegen van compacte maar soms dure producten. Denk hierbij aan kleding en schoenen of electronica.

Ook voor ondernemers!

Ben je een ondernemer op Curaçao die af en toe met spoed bepaalde producten of onderdelen nodig heeft? Ook dan is MyMalls een mooie uitkomst. MyMalls vervoert ook veel goederen voor het MKB op Curaçao, bijvoorbeeld auto-onderdelen, electronica of juwelen. Veilig, makkelijk en snel!

Nieuwsgierig geworden? Probeer het eens uit!
Hoe werkt MyMalls >>