Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
|
|
Top

stage curacao
Doe jij een opleiding in de richting van Online Marketing en zoek je nog een superleuke en uitdagende stageplek? Dan is deze stage op Curaçao voor jou wellicht de moeite waard!

Stage op Curaçao

Voor een stage in het buitenland is Curaçao één van de meest populaire bestemmingen. En terecht! Hoe lekker is het om voor een paar maanden te leven op een tropisch eiland. Overdag lekker in praktijk brengen wat je de afgelopen jaren geleerd hebt en daarna… hoppatee, de slippertjes aan en heerlijk genieten van het relaxte sfeertje van Curaçao!

Stage-opdracht

Per wanneer: Augustus 2017 (of zo snel mogelijk)
Hoe lang: in overleg, maar minimaal drie maanden, fulltime (40 uur per week)
Waar: Kantoorpand in Willemstad, Curaçao
Opleiding: HBO-niveau, bv. Commerciële Economie of vergelijkbaar
Type stage: Meewerk- of Afstudeerstage
Vergoeding: nader te bepalen

Online Marketing stage

Voor een partner van NaarCuracao.com zijn we op zoek naar een stagiair voor een stage op Curaçao. Het gaat om een relatief nieuw bedrijf, een makelaarskantoor geïntegreerd met een business center. Het is opgezet door mensen met ervaring in de branche. Puur qua business is de kennis wel aanwezig, maar er ligt een flinke uitdaging bij de Online Marketing. Er is een website, ze zijn bezig op social media, maar toch zien ze nog niet al het potentieel uit online komen.

Brede stage-opdracht

De stage-opdracht is dan eigenlijk ook heel breed: Schrijf een Online Marketing-plan, gericht op de markt op Curaçao én in Nederland. Het doel is om meer relevanter bezoek naar de website te krijgen én daar ook meer business uit te halen. De doelgroep is duidelijk aanwezig, maar wordt o.a. door flinke (online) concurrentie moeizaam gevonden.
Het is dus een hele uitdagende en leerzame stage-opdracht, waarbij jij voor een groot deel zelf kunt bepalen hoe je invulling geeft aan de opdracht. Online-inhoudelijk zal er back-up aanwezig zijn (extern) om mee te sparren en het verloop van de activiteiten goed op de doelstelling af te stemmen.

Na het werk lekker relaxen op het strand.

Verloop van de stage

In de eerste periode van je stage zul je vooral op onderzoek uitgaan naar hoe de online markt er bij staat in deze branche, om daarmee de kansen te zien waar je op in wilt gaan zetten. Misschien kun je dit deel van je stage al in Nederland opstarten.
Mede met deze opgedane kennis schrijf je een online marketingplan, dat je vervolgens zelf ook in de praktijk mag gaan uitrollen.

Kernwoorden

Relevante kreten bij deze stage op Curaçao:

  • zelfstandig kunnen werken
  • HBO-opleiding, Commerciële Economie of vergelijkbaar
  • jij wordt de online-expert binnen de organisatie; je laat je collega’s zien wat mogelijk is om business te halen uit online
  • kansen signaleren en direct oppakken
  • WordPress, SEO, SEA, social media, conversie, nieuwsbrief, Analytics

Duur van de stage

Omdat de vraag naar online-expertise aanwezig zal blijven bij de opdrachtgever, is er geen specifieke duur van de stage aan te geven. Of anders gezegd: de duur van de stage is in overleg te bepalen. Maar omdat de opdracht een aanloopperiode heeft gaat de voorkeur uit naar een stage-periode van minimaal drie maanden.

Interesse?

Zie jij jezelf al mooie online dingen doen met uitzicht op strand, zee en palmbomen en voldoe je aan het profiel zoals we dat hierboven hebben aangegeven, stuur dan een mail met je motivatie + c.v. naar info@naarcuracao.com.
Wie weet kun jij binnenkort je koffers pakken voor een super stage op Curaçao!