Korting op Curaçao met de DushiVIPcard


Een vakantie naar Curaçao is heerlijk, maar alles bij elkaar kan het ook wel prijzig worden. Uit eten hier, even shoppen daar, en tussendoor nog iets actiefs doen of een museum bezoeken. Zo kan het hard gaan met je dagelijkse uitgaven tijdens je vakantie. Maar met de DushiVIPcard valt het allemaal een flink stuk goedkoper uit!

Curaçao is niet goedkoop

Vaak verkijkt men zich er best nog wel een beetje op: Met de in Nederland geboekte vakantie kom je vaak met korting op Curaçao, vaak betaal je niet meer dan € 800 of minder voor 9 dagen reis en verblijf. Daardoor wordt onterecht gedacht dat de uitgaven tijdens je vakantie ook wel mee zullen vallen. Maar dat kan anders uitpakken: de dagelijkse uitgaven op Curaçao zijn niet zo goedkoop als het lijkt. Voor een (stoere) activiteit op het strand ben je al snel € 50 kwijt of meer. En uit eten is voor een keertje nog niet eens zo heel duur, maar tijdens je vakantie zul je misschien wel elke avond uit eten willen, en dan kan het ook snel oplopen met je totale uitgaven.

DushiVIPcard

Een uitkomst hiervoor is de DushiVIPcard. Een kortingskaart waarmee je bij veel (toeristische) locaties flinke korting kunt krijgen. En meestal geen gedoe met vooraf reserveren, beperkte beschikbaarheid of alleen korting bij je eerste aankoop: bij vrijwel alle aangesloten partners van de DushiVIPcard krijg je 10 tot 20% korting, elke keer weer dat je er iets betaalt. Gewoon voor het afrekenen even aangeven dat je een DushiVIPcard is genoeg om aanspraak te kunnen maken op de korting.

Korting op Curaçao met de DushiVIPcard!

Voordelen DushiVIPcard

De DushiVIPcard heeft meerdere voordelen:

  • Je krijg direct korting aan de kassa
  • Geen gedoe met achteraf geld terughalen of vooraf verplicht reserveren
  • Geen spaarsysteem, dus ook tijdens je vakantie direct korting
  • Voordeel van 10%, 15% of 20% korting
  • Keuze uit ruim 40 top-partners op gebied van activiteiten, horeca, strand of shoppen

Partners van DushiVIPcard

De ruim 40 locaties waar je voordeel kunt scoren met je DushiVIPcard zijn niet de minste. Vaak zie je dat je met vergelijkbare kortings-cards voordeel kunt halen bij kleinere en soms zelf ook wat schimmige locaties. Niet bij DushiVIPcard! Wat dacht je bijvoorbeeld van Blue Bay Golf, Kiting Curaçao, Pirate Bay, FlipFlopShops, Douwe Egberts koffiebar, of toeristische toppers als onderwater lopen bij SeaTREK Curaçao. En dus nog veel meer!
Check de site van DushiVIPcard voor een compleet overzicht.
Ook handig voor jou als toerist: DushiVIPcards heeft alle partners op een Google Maps-kaart gezet. Zo kun je dus snel zien welke voordeeltjes je kunt scoren in de directe omgeving van jouw accommodatie.

Hoe kom je aan de DushiVIPcard?

DushiVIPCard korting op Curacao“Klinkt allemaal leuk zo’n DushiVIPcard,” zul je denken, “maar hoe krijg je er een?” Dat gaat heel eenvoudig:

  1. Je bestelt een DushiVIPcard via de website.
  2. Met discountcode NAARCURACAO krijg je 50% korting op de aanschaf van de DushiVIPcard en betaal je slechts € 12,50 of NAF 25,-.
  3. Je kunt makkelijk en veilig betalen met iDeal, creditcard of Paypal.
  4. De DushiVIPcard is persoonlijk, dus na je bestelling kun je je pasfoto digitaal insturen naar info@dushivipcard.com

En dan is het verder heel simpel: Ben je bij één van de partners van de DushiVIPcard, dan hoef je alleen maar de card te tonen als je gaat afrekenen en je krijgt de korting. Let op: Doe dit dan dus wel vóórdat de rekening wordt opgemaakt, zodat de korting verwerkt kan worden.

Bestel op tijd

Als je de DushiVIPcard via Naarcuracao.com besteld, kan het tot zo’n 2 werkdagen kunnen duren totdat de card op je accommodatie wordt afgeleverd. Bestel dus op tijd, anders is al snel een paar dagen vakantie voorbij voordat je kunt genieten van de kortingen met de DushiVIPcard.

Wacht dus niet langer, bestel nú de DushiVIPcard en je geniet nóg meer van je vakantie op Curaçao!

Bestel de DushiVIPcard >>


Anderen bekeken ook:

activiteiten op curacao Muggen op Curacao: hoe heb je zo min mogelijk last van muggen op Curacao? auto huren curacao De Curacao App moet je hebben tijdens je vakantie!

Geeft deze pagina de info die je zocht?

Wat vind je van deze pagina over restaurant Curacao? Zou je het aantal sterren kunnen aanklikken dat jouw mening weergeeft? Als je nog opmerkingen of vragen hebt kun je onderaan deze pagina een reactie achter laten.