Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
Top
NaarCuracao.com / Korting op Curaçao met de DushiVIPcard

Korting met Dushi VIP Card

Korting op Curaçao met Dushi VIP Card

Een vakantie naar Curaçao is heerlijk, maar alles bij elkaar kan het ook wel prijzig worden. Uit eten hier, even shoppen daar, en tussendoor nog iets actiefs doen of een museum bezoeken. Zo kan het hard gaan met je dagelijkse uitgaven tijdens je vakantie. Maar met de DushiVIPcard valt het allemaal een flink stuk voordeliger uit.

Curaçao is niet goedkoop

Vaak verkijkt men zich er best nog wel een beetje op: Met de in Nederland geboekte vakantie kom je vaak met korting op Curaçao, vaak betaal je niet meer dan € 800 of minder voor 9 dagen reis en verblijf. Daardoor wordt onterecht gedacht dat de uitgaven tijdens je vakantie ook wel mee zullen vallen. Maar dat kan anders uitpakken: de dagelijkse uitgaven op Curaçao zijn niet zo goedkoop als het lijkt. Voor een (stoere) activiteit op het strand ben je al snel € 50 kwijt of meer. En uit eten is voor een keertje nog niet eens zo heel duur, maar tijdens je vakantie zul je misschien wel elke avond uit eten willen, en dan kan het ook snel oplopen met je totale uitgaven.

DushiVIPcard

Een uitkomst hiervoor is de DushiVIPcard. Een kortingskaart waarmee je bij veel (toeristische) locaties flinke korting kunt krijgen. En meestal geen gedoe met vooraf reserveren, beperkte beschikbaarheid of alleen korting bij je eerste aankoop: bij vrijwel alle aangesloten partners van de DushiVIPcard krijg je 10 tot 20% korting, elke keer weer dat je er iets betaalt. Gewoon voor het afrekenen even aangeven dat je een DushiVIPcard is genoeg om aanspraak te kunnen maken op de korting.

Voordelen van DushiVIPcard

Direct korting aan de kassa

Geen gedoe met verplicht vooraf reserveren

Geen spaarsysteem, gewoon direct korting op je aankoop

Voordeel van 10%, 15% of zelfs 20% korting

Keuze uit ruim 40 top-partners op gebied van activiteiten, horeca, strand of shoppen

Korting op Curaçao met de DushiVIPcard!

Partners van DushiVIPcard

De ruim 40 locaties waar je voordeel kunt scoren met je DushiVIPcard zijn niet de minste. Vaak zie je dat je met vergelijkbare kortings-cards voordeel kunt halen bij kleinere en soms zelf ook wat schimmige locaties. Niet bij DushiVIPcard! Wat dacht je bijvoorbeeld van Blue Bay Golf, Miramar Boattrips, Pirate Bay, Curaçao Maritime Museum, Douwe Egberts koffiebar, of toeristische toppers als naar struisvogels kijken bij Curaçao Ostrich Farm. En dus nog veel meer!
Check de site van DushiVIPcard voor een compleet overzicht.
Ook handig voor jou als toerist: DushiVIPcards heeft alle partners op een Google Maps-kaart gezet. Zo kun je dus snel zien welke voordeeltjes je kunt scoren in de directe omgeving van jouw accommodatie.

Hoe kom je aan de DushiVIPcard?

Dat klinkt allemaal leuk zo’n DushiVIPcard,” zul je denken, “maar hoe krijg ik er een?” Dat gaat heel eenvoudig:

DushiVIPcard-korting-Curacao
  1. Je bestelt een DushiVIPcard via de website.
  2. Met kortingscode NAARCURACAO krijg je 50% korting op de aanschaf van de DushiVIPcard en betaal je slechts US$ 14,- of NAF 25,-, omgerekend ongeveer € 12,50.
  3. Je kunt makkelijk en veilig betalen met iDeal, creditcard of Paypal.
  4. De DushiVIPcard is persoonlijk. Na je bestelling kun je je pasfoto digitaal insturen naar info@dushivipcard.com en dan wordt er keurig een pasje voor je gemaakt met je foto er op.
  5. Je krijgt een update wanneer je DushiVIPcard klaar is en dan wordt je kortingskaart kosteloos bij je accommodatie afgeleverd.

En dan is het verder heel simpel: Ben je bij één van de partners van de DushiVIPcard, dan hoef je alleen maar de card te tonen als je gaat afrekenen en je krijgt de korting. Let op: Doe dit dan dus wel vóórdat de rekening wordt opgemaakt, zodat de korting verwerkt kan worden.

Bestel op tijd

Als je de DushiVIPcard via NaarCuracao.com besteld, kan het tot zo’n 2 werkdagen kunnen duren totdat de card op je accommodatie wordt afgeleverd. Bestel dus op tijd, anders is al snel een paar dagen vakantie voorbij voordat je kunt genieten van de kortingen met de DushiVIPcard.

Wacht dus niet langer, bestel de DushiVIPcard en je geniet nóg meer van je vakantie op Curaçao!