Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
|
|
Top

Korting met Dushi VIP Card

kortingscard curacao dushivipcard
Een vakantie naar Curaçao is heerlijk, maar alles bij elkaar kan het ook wel prijzig worden. Uit eten hier, even shoppen daar, en tussendoor nog iets actiefs doen of een museum bezoeken. Zo kan het hard gaan met je dagelijkse uitgaven tijdens je vakantie. Maar met de DushiVIPcard valt het allemaal een flink stuk voordeliger uit.

Curaçao met korting

Vaak verkijkt men zich er best nog wel een beetje op: Met de in Nederland geboekte vakantie kom je vaak met korting op Curaçao, vaak betaal je niet meer dan € 800 of minder voor 9 dagen reis en verblijf. Daardoor wordt onterecht gedacht dat de uitgaven tijdens je vakantie ook wel mee zullen vallen. Maar dat kan anders uitpakken: de dagelijkse uitgaven op Curaçao zijn niet zo goedkoop als het lijkt. Voor een (stoere) activiteit op het strand ben je al snel € 50 kwijt of meer. En uit eten is voor een keertje nog niet eens zo heel duur, maar tijdens je vakantie zul je misschien wel elke avond uit eten willen, en dan kan het ook snel oplopen met je totale uitgaven.

DushiVIPcard

Een uitkomst hiervoor is de DushiVIPcard. Een kortingskaart waarmee je bij veel (toeristische) locaties flinke korting kunt krijgen. En meestal geen gedoe met vooraf reserveren, beperkte beschikbaarheid of alleen korting bij je eerste aankoop: bij vrijwel alle aangesloten partners van de DushiVIPcard krijg je 10 tot 20% korting, elke keer weer dat je er iets betaalt. Gewoon voor het afrekenen even aangeven dat je een DushiVIPcard is genoeg om aanspraak te kunnen maken op de korting.

Voordelen van DushiVIPcard

Direct korting aan de kassa

Geen gedoe met verplicht vooraf reserveren

Geen spaarsysteem, gewoon direct korting op je aankoop

Voordeel van 10%, 15% of zelfs 20% korting

Keuze uit ruim 40 top-partners op gebied van activiteiten, horeca, strand of shoppen

Korting op Curaçao met de DushiVIPcard!

Partners van DushiVIPcard

De ruim 40 locaties waar je voordeel kunt scoren met je DushiVIPcard zijn niet de minste. Vaak zie je dat je met vergelijkbare kortings-cards voordeel kunt halen bij kleinere en soms zelf ook wat schimmige locaties. Niet bij DushiVIPcard! Wat dacht je bijvoorbeeld van Pirate Bay, Curaçao Maritiem Museum, of toeristische toppers als Kura Hulanda Museum of naar struisvogels kijken bij Curaçao Ostrich Farm. En dus nog veel meer!
Check de site van DushiVIPcard voor een compleet overzicht.
Ook handig voor jou als toerist: DushiVIPcards heeft alle partners op een Google Maps-kaart gezet. Zo kun je dus snel zien welke voordeeltjes je kunt scoren in de directe omgeving van jouw accommodatie.

Drie soorten DushiVIPcards

Om voor iedereen de juiste soort kaart aan te bieden tegen een passend tarief, zijn er 3 varianten van de DushiVIPcard beschikbaar:

  • Vakantiekaart: 3 weken geldig, al voor € 12,50.
  • Studentenkaart: 5 maanden geldig, al voor € 15,00.
  • Groepskaart: 3 weken geldig, al voor € 45,00.

DushiVIPcard bestellen

Dat klinkt allemaal leuk zo’n DushiVIPcard,” zul je denken, “maar hoe krijg ik er een?” Dat gaat heel eenvoudig. En exclusief via NaarCuracao.com: 20% korting op aanschaf van deze kortingskaart!

  1. Je bestelt een DushiVIPcard via de website.
  2. Kies de kaart die bij jou past: de Vakantiekaart, de Studentenkaart of de Jaarkaart.
  3. Je kunt de startdatum kiezen, dus je kunt ruim van te voren bestellen.
  4. In het winkelmandje kun je kortingscode NAARCURACAO invullen voor 20% korting!
  5. Je kunt makkelijk en veilig betalen met iDeal, creditcard of Paypal.
  6. Je ontvangt een unieke QR-code per mail die je op je telefoon als foto of in de mail kunt opslaan. Deze code is je DushiVIPcard.

En dan is het verder heel simpel: Ben je bij één van de partners van de DushiVIPcard, dan hoef je alleen maar de QR-code te tonen als je gaat afrekenen. Deze wordt gescand en je krijgt de korting. Let op: Doe dit dan dus wel vóórdat de rekening wordt opgemaakt, zodat de korting verwerkt kan worden. Of nog makkelijker: stuur de code alvast door als je een reservering maakt.

Wacht dus niet langer, bestel de DushiVIPcard en je geniet nóg meer van je vakantie op Curaçao!