Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
|
|
Top
Kenneth de Haan vlogt uit Curacao

Kenneth vlogt

Kenneth uit Rijswijk is in het najaar van 2017 geëmigreerd naar Curaçao. Zoals Kenneth zelf zegt 'best een spannende onderneming voor iemand die nog nooit langer dan twee weken van huis is geweest'. Om het thuisfront op de hoogte te houden, houdt Kenneth een vlog bij. Daarbij geeft hij ook de nodige tips voor als jij ook naar Curaçao wilt emigreren.

</p> <h3>#1 - Road to Curaçao</h3> <p>

In eerste instantie voor 3 maanden naar Curaçao… Dat is best lang voor iemand die nog nooit langer dan 2 weken weg is geweest uit Rijswijk. Via deze weg wil ik familie en vrienden op de hoogte houden van wat ik hier mee maak. Ook andere belangstellenden zijn uiteraard meer dan welkom om te komen kijken!

</p> <h3>#2 - Veilig aangekomen</h3> <p>

De eerste paar dagen stonden uiteraard in het teken van wennen. Wennen aan de warmte, mijn huis, mijn auto en ook aan het vloggen.

</p> <h3>#3 - Surprise!</h3> <p>

Van mijn zusje heb ik allerlei verrassingen gekregen om hier te openen. Daarnaast ben ik onwijs verrast door 2 toppers! Het was even schrikken maar wat een gigantische verrassing!

</p> <h3>#4 - Op pad op Curaçao</h3> <p>

In deze vlog ben ik samen op pad. Zowel voor werk als om te ontspannen! Dit gaat goed samen op Curaçao. Want af en toe relaxen hoort er natuurlijk ook bij!

</p> <h3>#5 - Naar de kapper</h3> <p>

Op Curaçao moet ik ook naar de kapper! Maar is er nou wel of geen haar af? Het is moeilijk om te zien.

</p> <h3>#6 - Voetbal kijken</h3> <p>

Ook op Curaçao blijf ik mijn cluppie natuurlijk volgen. Helaas was het resultaat niet waar ik op hoopte!

</p> <h3>#7 - Christoffelberg</h3> <p>

Samen met Mike de Christoffelberg beklommen. De Christoffelberg is met 372 meter het hoogste punt Curaçao. Het was dus af en toe zeker pittig, pittiger dan ik had verwacht! Maar het uitzicht vanaf de bergtop was top! Dus voor iederen die iets sportiefs wilt doen, een absolute aanrader!

</p> <h3>#8 - Eerste maand</h3> <p>

De eerste maand is voorbij gevlogen! In deze vlog laat ik wat gebeurtenissen van afgelopen week zien. Zo zijn we naar een lokale voetbalwedstrijd geweest, is er weer een kaart met een opdracht bezorgd en ik ga een stukje scooter rijden.

</p> <h3>#9 - Alles op de rails</h3> <p>

Terwijl er in Nederland overal sneeuw was gevallen, scheen hier lekker de zon! Gelukkig heeft Sinterklaas mij weten te vinden en heb ik wat lekkers gekregen. Sowieso staat december vaak in het teken van eten en drinken, dus leek het mij een goed plan weer eens te gaan koken.
Tips en gerechten zijn altijd welkom!

</p> <h3>#10 - Kind kan de was doen!</h3> <p>

Weer een nieuwe vlog over mijn leven hier op Curaçao. Zo ben ik in het weekend wederom naar mijn cluppie Victory Boys wezen kijken en ben ik naar een Kerst optreden geweest! Ook ben ik een beetje de natuur in gegaan. Veel plezier met kijken en wederom bedankt!

</p> <h3>#11 - Met de Kerst is niemand alleen!</h3> <p>

Met de feestdagen is het natuurlijk niet leuk om alleen te zijn. Daarom kwam mijn maat, speciaal voor mij naar Curaçao. Zo konden we hier op een geweldige manier de Kerst en Oud & Nieuw beleven. Voor iedereen Bon Aña!

Comments:

  • Merlyn Nelson
    18 november 2017 at 11:26

    Vind het heel leuk wat je hebt gedaan.wil er zelf ook heen.
    Groet
    Merlyn

Leave a Reply:

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.