Heb je heel de site doorgenomen maar vind je niet de info die je zoekt? Laat het weten! Neem gerust contact met ons op (zie gegevens hieronder)
Latest Posts
+31(0)6 4085 4095
info@naarcuracao.com
|
|
Top

Proefslapen Corendon Mangrove Beach Resort

corendon proefslapen curacao mangrove beach resort
Wil jij wel eens gratis naar een luxe all-incusive resort op Curaçao? Meld je nú aan en wie weet ga jij proefslapen in het nieuwe Corendon Mangrove Beach Resort!

Corendon Mangrove Beach Resort

Het Corendon Mangrove Beach Resort op Curaçao is helemaal nieuw gebouwd. Het had al op 1 april 2020 de deuren moeten openen, maar de corona-pandemie kwam er tussendoor. Dat heeft Corendon wel de ruimte gegeven om het resort tiptop in orde te maken, maar toch wil Corendon graag nog het resort laten testen voordat het écht open gaat. Vandaar deze leuke actie dat ze 25x een reis & verblijf voor 2 personen weggeven voor de proefslapers.

Gratis proefslapen: wat moet je doen

Dat zou lekker zijn… even een paar dagen naar Curaçao en je compleet laten verwennen in een all-inclusive resort. En dat allemaal helemaal gratis, voor 2 personen!
Hoe kun je je hiervoor aanmelden?

  • Via deze link meld je je aan. Aanmelden moet vóór woensdag 24 juni 2020, 12:00.
  • Je vertrekt op 1 juli 2020 vanaf Schiphol, voor 3 dagen (2 nachten) op Curaçao. In de ochtend van 4 juli 2020 ben je weer terug op Schiphol.
  • Je verblijft in het Corendon Mangrove Beach Resort, op basis van Ultra All-Inclusive verzorging. Er zal een programma voor je klaar liggen om tijdens je verblijf maximaal te kunnen genieten van het resort.
  • Vliegtickets, verblijf en Ultra All-Inclusive verzorging zijn gratis. Overige kosten en persoonlijke uitgaven zijn voor eigen rekening. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Corona-maatregelen

Uiteraard wordt er strikt rekening gehouden met ‘het nieuwe normaal’ en zullen de corona-richtlijnen van de overheid van Curaçao en het Nederlandse RIVM gevolgd worden.

Word jij één van de 25 winnaars die, met een introducé, gratis gaat genieten in het Corendon Mangrove Beach Resort op Curaçao? Meld je snel aan!
Aanmelden gratis proefslapen
× Kan ik je helpen?